Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ele sunt zodiile care isi gasesc iubirea pe Facebook de Ziua Indragostitilor

România Liberă România Liberă,
Ele sunt zodiile care isi gasesc iubirea pe Facebook de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor se apropie si asta este un motiv de bucurie pentru toti cei care iubesc si sunt. continuă pe România Liberă

Liviu Pop despre sustinerea probelor orale la Bacalaureat: Aceste competente se sustin in timpul semestrului al II-lea, chiar daca in lege sunt alineate care se contrazic

Presedintele Comisiei pentru invatamant din Senat, Liviu Pop, a declarat, luni, in legatura cu sustinerea probelor orale la Bacalaureat, ca aceste competente se sustin in timpul semestrului al II-lea, iar probele scrise - dupa absolvirea liceului, chiar daca in lege sunt alineate care se contrazic, potrivit Agerpres.

Care sunt producatorii care fac produsele pentru marcile private ale Mega Image si Penny Market, gen Gusturi romanesti

Majoritatea retailerilor nu scriu pe eticheta produselor lor, marca privata magazin precum Gusturi Romanesti Mega Image) sau Boni Penny Market) care este fabrica care a realizat acel produs pentru ei, ci.

Petitie de MODIFICARE a acordarii AJUTOARELOR SOCIALE. Ajutoarele sociale sunt pomeni care merg in tigari si bautura

Florin Roman, deputat PNL, a lansat online o petitie online prin care vrea sa modifice acordarea ajutoarelor sociale, cu scopul de a nu se mai acorda ajutoare sociale persoanelor care sunt apte de munca, dar refuza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )