Libnet.ro
UNICEF

22:00

Electric Castle 2018. Tot ce trebuie sa stii despre festival

Antena3 Antena3,
Electric Castle 2018. Tot ce trebuie sa stii despre festival

Reguli de acces si tot ce trebuie sa stii despre Electric Castle 2018, pentru spectatorii care vor merge la acest eveniment, carese va desfasura intre 18 si 22 iulie pe domeniul Castelului Banffy din. continuă pe Antena3

FOTO Avertisment dur al organizatorilor adresat tinerilor care participa la Electric Castle 2018: incepe campania Toleranta Zero

Ultimele pregatiri pentru festivalul Electric Castle, care incepe miercuri, 18 iulie, si va tine pana duminica, se fac zilele acestea la domeniul Banffy, din comuna clujeana Bontida. Organizatorii vor demara, la editia de anul acesta, o campanie fara precedent pe piata festivalurilor din Romania. Acestia au intocmit pentru Adevarul un ghid de supravietuire privind principalele aspecte pe care trebuie sa le stie participantii la festival.

10 artisti si Dj (inca) neconsacrati pe care merita sa-i descoperi la Electric Castle

Numele lor nu spun inca foarte multe, cel putin nu in Romania, insa simplu fapt ca sunt scrise cu litere de o schioapa pe afisul Electric Castle e deja un semn ca merita ascultati. Am selectat 10 artisti si Dj care au toate sansele sa te surprinda placut si sa ramai cu ei in viitorul tau playlist post-festival.

Cupa Mondiala 2018. Previziunea ursului Buyan despre finala

Cupa Mondiala 2018. La o gradina zoologica din Rusia, un urs a prezis victoria Croatiei contra Frantei in finala Cupei Mondiale. Doua jumatati de pepene i-au fost puse ursului la dispozitie. Una purta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )