Libnet.ro
UNICEF

19:45

Electric Castle 2021. Cat costa acum biletele la festival. Preturi uriase

B1 B1,
Electric Castle 2021. Cat costa acum biletele la festival. Preturi uriase

Toate festivalurile muzicale au fost anulate in 2020, din cauza pandemiei de COVID-19. Sansele ca evenimentele sa se desfasoare in 2021 sunt in continuare destul de mici, dar asta nu-i opreste pe organizatori. continuă pe B1

Untold 2021. Cat costa biletele pentru festivalul de la Cluj

Untold nu s-a mai organizat in 2020, din cauza pandemiei de COVID-19, insa petrecaretii spera ca distractia va reincepe in 2021. Festivalul este reprogramat la Cluj Napoca, in perioada 5-8 august, vara.

No Festival, Netflix. Un documentar-concert de la Electric Castle, plin de muzica excelenta, optimism si mult dor

Organizatorii festivalului Electric Castle au lansat un documentar-concert pe Netflix. Se numeste No Festival si prezinta trei formatii importante din scena muzicii romanesti, intr-un cadru cunoscut celor care au fost in Bontida, dar care pare de pe alta planeta in contextul pandemiei de coronavirus. E un concert fara audienta, cu o doza semnificativa de nostalgie, care desi a fost filmat cu un numar restrans de oameni, poate fi vazut acum de orice utilizator al platformei de streaming.

Ce firme isi mai fac campanii prin SMS si cat costa o astfel de promovare

In luna decembrie, in general, se inregistreaza cifre record in ceea ce priveste volumul de SMS-uri trimise, comparativ cu alte perioade ale anului cand companiile au, in medie, un flux de doua pana la patru SMS-uri pe luna, explica o platforma locala de comunicare prin SMS. Ce firme apeleaza la astfel de campanii si cat costa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )