Libnet.ro
UNICEF

05:45

Electric Castle: Peste 32.000 de persoane, in prima zi de festival, la Castelul Banffy din Bontida

Hotnews Hotnews,
 Electric Castle: Peste 32.000 de persoane, in prima zi de festival, la Castelul Banffy din Bontida

Prima zi oficiala a festivalului de muzica electronica din comuna Bontida, Cluj, Electric Castle, a strans sub un cer senin si plin de stele 32. 000 de oameni, anunta organizatorii. Unul dintre cele mai asteptate concerte a fost a celor de la MODERAT, iar in cea de-a doua zi de festival, pe scenele Electric Castle vor urca, printre altii, Fanfare Ciocarlia, Dub Pistols si UNKLE. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Cum arata Electric Castle 2017. Ziua in care electricii s-au prins in hora pe Ioane, Ioane

Cizmele de guma si pelerinele au fost folosite din nou la Electric Castle. Daca in prima parte a zilei, cei prezenti la festival s-au adapostit de ploaie, in a doua lucrurile s-au schimbat: au putut explora in voie noutatile EC 2017 si au avut parte de un concert incendiar Mirabela Dauer si Corina Chiriac. Adevarul a facut un tur al festivalului si va prezinta noutatile.

FOTO Electric Castle 2017: ce facem daca ploua. La ce trupe despre care nu ai auzit trebuie neaparat sa mergi anul acesta

Electric Castle a fost organizat anul acesta cu gandul la ploaie in minte. Renate Roca-Rozenberg, PR manager la Electric Castle, a facut pentru Adevarul un ghid de supravietuire in caz de vreme rea. PR-ul ne recomanda concertele si evenimentele din timpul zilei ce nu trebuie ratate. Afla cum va fi vremea pe perioada festivalului care incepe maine la Castelul Banffy din Bontida.

Noutatile pe care le aduce Electric Castle

Organizatorii Electric Castle au mutat perioada de desfasurare a festivalului din satul transilvanean Bontida, situat la 25 de kilometri departare de Cluj-Napoca, din iunie in iulie, ca sa scape de ploaie. insa ei ar putea candida cu succes maxim pentru niste posturi de paparude: la Electric Castle va ploua si anul acesta. insa, dupa cum spun satenii din Bontida, nu-i niciun bai. Participantii la festival vor avea pretextul sa bea mai multa tarie, ca sa se incalzeasca.

Documentarul Planeta Petrila, proiectat la festivalul Electric Castle

Filmul documentar Planeta Petrila, realizat de regizorul Andrei Dascalescu, castigator al premiului publicului la Transilvania International Film Festival, precum si al premiului Black See Docs in cadrul festivalului Pelicam, va fi proiectat in cadrul Festivalului de muzica Electric Castle, ce se deruleaza intre 12 si 16 iulie pe domeniul Banffy din judetul Cluj.

VIDEO Morarita si Ioane, Ioane au bagat in priza Electric Castle. Mirabela Dauer, in lacrimi pe scena

Circa 2. 000 de persoane au aplaudat-o pe Mirabela Dauer pe scena Hangar de la Electric Castle. Tinerii au dansat pe melodii precum Te asept sa vii Fotoliul din odaie), Ioane, Ioane sau Morarita. Atmosfera a facut-o pe celebra artista sa izbucneasca in lacrimi: e cel mai frumos cadou de ziua mea.

Mirabela Dauer si Corina Chiriac au cantat la Electric Castle. Iata cum au fost primite de public.

Mirabela Dauer si Corina Chiriac au cantat, in mod surprinzator, la festivalul Electric Castle, desfasurat la Bontida, in cadrul caruia evolueaza trupe de cu totul alt stil. Iata cum a reactionat publicul.

VIDEO Mirabela Dauer si Corina Chiriac, vedetele Discotecii Electric Castle

Ziua zero a festivalului Electric Castle 12-16 iulie) de la Bontida a adus un inedit recital al divelor muzicii usoare romanesti, Mirabela Dauer si Corina Chiriac. Cele doua au avut parte de un public electrizant, fiind bisate si aplaudate de cateva mii de tineri.

O echipa de DJ va mixa pe autocarul oficial Electric Castle

Un aradean si-a infiintat impreuna cu DJBLack si Stino Grant o echipa de DJ. Acestia vor mixa pe autocarul oficial Electric Castle, de la Bucuresti la Cluj, pe toata perioada festivalului la Cluj si la final iar spre Bucuresti.

Atac armat la o petrecere pentru copii. Peste unsprezece persoane si-au pierdut viata

Un atac armat a avut loc la o petrecere pentru copii din Mexic. Peste 11 persoane si-au pierdut viata, dupa ce mai multi barbati inarmati au luat cu asalt o petrecere din localitatea Tizayuca, situata.

Ghid de weekend national: Electric Castle la Bontida / Slowride pe TransAlpina / Teatru de Strada in Bucuresti / Cea mai mare fiertura de Raci din Europa / Bioacustica Liliecilor in Parcul Vacaresti / Petrecere in Mamaia

Natiune, ai ce face in weekendul Haute Culture. Ia electricitate de la Castelul Banffy din Cluj. Urca la Pestera Muierii, unde e motocicleala. Hai pe picioroange. Mananca raci la modul grandios. Du-te la vanatoare de lilieci cu spray de tantari. Danseaza cu Kapnobatai, DJ-ul versatil, dar si cu Golan, splendoare-n iarba. Iti dam exact ziua si ora evenimentelor. Tu da click pe link daca te-am facut curios.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )