Libnet.ro
UNICEF

01:05

Electrica a acceptat candidaturile din partea statului pentru ca nu au intarziat decat &171;rezonabil &187;

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Electrica a acceptat candidaturile din partea statului pentru ca nu au intarziat decat &171;rezonabil &187;

ACTUALIZARE Electrica a publicat lista finala a candidatilor pentru Consiliul de administratie Noua candidati sunt inscrisi pentru alegerile Consiliului de Administratie al Electrica, pe langa administratorii actuali, candidati fiind Doina Elena Dascalu si Constantin Ciprian lacob. Cei doi concureaza pe locurile de administratori neindependenti. -------------- Consiliul de Administratie al Electrica a decis, joi seara, sa accepte candidaturile din partea statului pentru functia de administrator si sa le respinga pe celelalte, potrivit unor surse din piata de energie. continuă pe Ziarul Bursa

Electrica a acceptat candidaturile din partea statului pentru ca nu au intarziat decat &171;rezonabil &187;

ACTUALIZARE 10:24 Electrica a publicat lista finala a candidatilor pentru Consiliul de administratie Noua candidati sunt inscrisi pentru alegerile Consiliului de Administratie al Electrica, pe langa administratorii actuali, candidati fiind Doina Elena Dascalu si Constantin Ciprian lacob. ------ Consiliul de Administratie al Electrica a decis, aseara, sa accepte candidaturile din partea statului pentru functia de administrator si sa le respinga pe celelalte, potrivit unor surse din piata de energie.

Electrica a acceptat candidaturile din partea statului pentru ca au intarziat &171;rezonabil &187;

Consiliul de Administratie al Electrica a decis, aseara, sa accepte candidaturile din partea statului pentru functia de administrator si sa le respinga pe celelalte, potrivit unor surse din piata de energie.

Dragnea si Tariceanu discuta vineri dimineata soarta lui Viorel Ilie, ministru din partea ALDE

Conducerea coalitiei PSD-ALDE are vineri, incepand cu ora 10. 00 o sedinta in care se va discuta probabil soarta ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie, membru in Executiv din partea formatiunii conduse de Calin Popescu Tariceanu.

Cristian Mungiu va fi decorat cu Ordinul Legiunea de Onoare, recunoastere din partea presedintelui Republicii Franceze

Cristian Mungiu va fi decorat joia viitoare de ambasadoarea Frantei la Bucuresti, Michele Ramis, cu insemnele de Cavaler al Ordinului National Legiunea de Onoare, recunoastere din partea presedintelui Republicii Franceze. Anuntul a fost facut de directorul Institutului Cultural Francez, Christophe Gigaudaut, vineri seara, la gala de deschidere a festivalului Les Films de Cannes a Bucarest.

Presedintele Ucrainei refuza ideea de a primi compensatii financiare din partea Rusiei in schimbul Crimeei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a respins miercuri, la Strasbourg, ideea unei reglementari a problemei privind anexarea Peninsulei Crimeea prin compensatii financiare din partea Rusiei, idee formulata cu o zi inainte de omologul sau ceh Milos Zeman.

Acuzatii de discriminare la Electrica: Doua candidaturi propuse de Ministerul Energiei pentru Consiliul de Administratie au fost acceptate chiar daca a fost depasit termenul de depunere, insa a fost respinsa candidatura depusa de un actionar pe motiv de

Procesul de numire a unor noi membri in Consiliul de Administratie al Electrica s-a lasat cu acuzatii de discriminare. Pe scurt, au fost acceptate candidaturile propuse de Ministerul Energiei, insa a fost respinsa cea a unui actionar minoritar, chiar daca toate trei au fost depuse cu intarziere, dupa termenul limita de depunere. Alexandru Botez, a carui candidatura pentru Consiliul de Administratie Electrica, a fost respinsa, a declarat pentru ziarul Bursa ca se considera discriminat, avertizand ca va merge astazi sau luni ca sa depuna o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii. Vezi ce spune Electrica.

Arjen Robben s-a retras din nationala Olandei, pentru care a jucat 14 ani

Capitanul nationalei Olandei, Arjen Robben, in varsta de 33 de ani, si-a anuntat retragerea din prima reprezentativa a tarii sale, dupa meciul cu Suedia, scor 2-0, din ultima etapa a preliminariilor Cupei Mondiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )