Libnet.ro
UNICEF

16:45

Electrolux produce in Romania primul aragaz din lume cu functie de gatit la abur

Hotnews Hotnews,
 Electrolux produce in Romania primul aragaz din lume cu functie de gatit la abur

Electrolux a inceput sa produca la fabrica sa de la Satu Mare primul aragaz din lume cu functie de gatit la abur o tehnologie specifica, pana acum, doar cuptoarelor incorporabile. Proiectarea aragazului a durat aproximativ 1 an, avand la baza un studiu privind preferintele consumatorilor. Productia a inceput in septembrie 2017, iar pana in prezent au fost realizate cateva mii de asemenea produse. Potrivit directorului Dietmar Bloemer, din 2018 este prevazut exportul acestui produs in tarile din spatiul european. continuă pe Hotnews

Cum se promoveaza Romania la cel mai mare targ de turism din lume(FOTO)

Tema centenarului Marii Uniri este folosita in acest an pentru promovarea Romaniei la cel mai mare targ de turism din lume, World Travel Market din Londra, informeaza Bugetul. ro. Tara.

Top 10 masini cu cele mai tari frane din lume

Publicatia germana Auto Motor und Sport a testat anul acesta cateva modele de masini pentru a afla cat de repede franeaza de la 100 de km/h la 0 km/h. Timpul si distanta de franare a celor mai rapide masini din lume sunt de doua ori mai mici decat a.

Top 10 cele mai inalte turnuri din lume

Intre primele zece cele mai inalte turnuri din lume se afla si un cos de fum al unei centrale din Kazahstan, in timp ce locul 40 din top 100 este ocupat de o structura construita acum mai bine de doua secole.

Care sunt cele mai ieftine orase din lume. Bucurestiul se regaseste in top

Bucuresti, Kiev si New Delhi sunt in 2017 pe locul zece in topul celor mai ieftine orase din lume, arata studiul Worldwide Cost of Living publicat luni de Economist Intelligence Unit EIU), transmite.

Armani Exchange a deschis primul magazin din Romania, in Baneasa Shopping City

Armani isi continua expansiunea in retail cu deschiderea noului sau magazin, Armani Exchange, primul din Romania, la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City din Bucuresti.

Adrian Nastase, avertisment pentru Romania: Daca incendiul din Catalonia nu a reusit, poate reuseste la noi

Fostul premier al Romaniei Adrian Nastase acuza invitarea in Romania de catre Partidul Popular Maghiardin Transilvania a unuia dintre liderii Partidului Democrat European Catalan. Acesta a lansat o.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )