Libnet.ro
UNICEF

12:45

Eleganta si rafinament la primul showroom DS Automobiles din tara noastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Eleganta si rafinament la primul showroom DS Automobiles din tara noastra

Marca DS Automobiles a ajuns in tara noastra si incepand de astazi, deschide primul showroom. Anuntul a fost marcat de un eveniment exclusivist, la care au luat parte jurnalisti, parteneri, iubitori ai marcii si potentiali clienti, conform Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

DS Automobiles deschide primul showroom din tara noastra

Marca DS Automobiles a ajuns in tara noastra si incepand de astazi, deschide primul showroom. Anuntul a fost marcat de un eveniment exclusivist, la care au luat parte jurnalisti, parteneri, iubitori ai marcii si potentiali clienti.

PISA 2018. Romania ocupa un loc rusinos in ierarhia mondiala. Ce punctaje a obtinut tara noastra in functie de probe

Rezultatele testelor PISA pune Romania intro lumina dezastruoasa. Tara noastra a obtinut cele mai slabe rezultate din ultimii noua ani. Romania ocupa un rusinos loc 47 din 79.

Roaming la Digi RCS |RDS: tarifele de care trebuie sa stii inainte de a pleca din tara

Pe teritoriul UE gasesti cam aceleasi tarife in roaming. Totusi, DigiRCS |RDS ajusteaza din preturi. Si ar trebui sa stii care sunt acestea inainte de a pleca din tara. Din 2017.

Scandal NATIONAL in Grecia dupa inaugurare a primului CREMATORIU din tara: Mesajul VEHEMENT transmis de Biserica Ortodoxa

Corpul mortilor nu este gunoi de reciclat. Cu acest puternic mesaj inclus intr-un pliant distribuit duminica in toate parohiile din tara, Biserica Ortodoxa greaca a dorit sa arate clar ca nu accepta.

VREMEA. Ninge in mai multe zone din tara. ANM avertizeaza: Strat consistent de zapada si viscol in zona montana!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

VREMEA. Ninge si viscoleste in mai multe zone din tara. Meteorologii avertizeaza ca vremea se schimba dramatic in urmatoarele ore!

Ninge in mai multe regiuni din tara, a anuntatAlina Serban, meteorologul Administratiei Nationale de Meteorologie, care aduce noi vesti despre cum va fi vremea in perioada.

O actrita care joaca in serialul Vlad de la PRO TV vrea sa plece definitiv din tara. Ce se intampla cu rolul ei

O actrita din iubitul serial Vlad vrea sa-si schimbe viata total. Aceasta isi doreste sa se stabileasca in strainatate, iar pasul cel mare ar vrea sa fie in anul ce urmeaza. Ce planuri are pentru 2020 si despre cine este vorba? O actrita din Vlad vrea sa se stabileasca in strainatate Vrea sa faca o .

Cine este Renee Santana de la Vocea Romaniei si cum a ajuns in tara noastra. Celebrul ei unchi, Carlos Santana este modelul ei

Renee Santana este una dintre ele mai bune voci de la emisiunea Vocea Romaniei. Frumoasa exotica face parte din echipa lui Smiley, dar multa lume nu stie ca este chiar nepoata celebrului Carlos.

HONG KONG - LA PRIMUL DEFICIT BUGETAR DIN ULTIMII 15 ANI Cosea: Criza care urmeaza va veni din zona Chinei

Criza financiara care urmeaza nu va mai veni dinspre SUA, ci din zona Chinei, este de parere profesorul de economie Mircea Cosea, apreciind ca reducerea importurilor pe care China le face afecteaza intreaga lume, iar acest lucru inseamna inceputul unei recesiuni.

Gabriela Firea a recunoscut ca a vrut sa plece din tara

Primarul general Gabriela Firea, recunoscuta pentru faptul ca a contribuit la falimentul Bucurestiului si a infiintat peste 20 de firme ilegale, a marturisit duminica seara, la Romania TV, ca Romania este tara din care a vrut sa plece oriunde in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )