Libnet.ro
UNICEF

10:16

Elena Basescu Cristian Preda. Cum au devenit un cuplu anti-Macovei?.

România Liberă România Liberă,
Elena Basescu Cristian Preda. Cum au devenit un cuplu anti-Macovei?.

Cristian Preda are aproape toate calitatile pentru a fi un politician de succes. Este entuziast, cult, sofisticat, modest, face fata cu usurinta momentelor de disperare, stie cum sa-si administreze loialitatile, in asa fel incat lucrurile sa fie mereu in favoarea lui, dar mai ales are simtul oportunitatii. Este genul de politician care, daca-si doreste o functie, face orice pentru ea, se duce acolo unde merge Seful, zice ce zice Seful, face ce face Seful. La o adica, isi abandoneaza prietenii . continuă pe România Liberă

Elena Basescu Cristian Preda. Cum au devenit un cuplu anti Macovei?.

Cristian Preda are aproape toate calitatile pentru a fi un politician de succes. Este entuziast, cult, sofisticat, modest, face fata cu usurinta momentelor de disperare, stie cum sa-si administreze loialitatile, in asa fel incat lucrurile sa fie mereu in favoarea lui, dar mai ales are simtul oportunitatii. Este genul de politician care daca-si doreste o functie, face orice pentru ea, se duce acolo unde merge Seful, zice ce zice Seful, face ce face Seful. La o adica isi abandoneaza prietenii si .

Cristian Preda a publicat o fotografie cu Traian Basescu, Adrian Papahagi si Teodor Paleologu la restaurant, dupa mitingul PMP din Bucuresti

O fotografie in care apar presedintele Traian Basescu, fostul vicepresedinte al partidului Miscarea Populara, Adrian Papahagi, precum si Theodor Paleologu a fost postata, sambata, pe reteaua sociala Facebook, de catre europarlamentarul Cristian Preda.

Nu va fi Elena Basescu un pret prea mare pentru Miscarea Populara?.

Elena Basescu are toate sansele sa mai prinda un mandat de europarlamentar, de data aceasta, pe listele partidului care sustine ca este cel mai curat si mai reformator din Romania. Ar fi acesta un avantaj pentru Miscarea Populara? Sau o piatra de moara? Este cel mai activ europarlamentar, cu o prestatie si o activitate foarte buna in Republica Moldova, a avut o serie de luari de pozitii extrem de mediatizate, bine cotate, bine evaluate. Este un europarlamentar care ar merita sa-si .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )