Libnet.ro
UNICEF

07:30

Elena Basescu a dat lovitura in afaceri. Ce avere are acum mezina fostului presedinte

Antena3 Antena3,
Elena Basescu a dat lovitura in afaceri. Ce avere are acum mezina fostului presedinte

Elena Basescu a dat lovitura in afaceri. Fiica fostului presedinte si a deschis atelier de unde reuseste sa se intretina si pe ea, dar si pe copii sai. desigur acestia primesc si o pensie alimentara frumusica de la tatii lor. Ce avere are acum mezina presedintelui. continuă pe Antena3

Elena Basescu a dat de aur! Ce afacere geniala ii baga acum mii de euro in cont

In plina pandemie de coronavirus, cand mai toate afacerile au avut de suferit, fiica cea mica a fostului presedinte, Traian Basescu, face bani frumosi. Elena Basescu a dat de aur Iar in afara de banii pe care ii scoate cu site-ul de haine pe care il are, Elena Basescu primeste si o pensie alimentara substantiala .

Cum se comporta Elena Basescu la shopping. Fata fostului presedinte are avantaje nebanuite

Statutul vedeta, sau persoana publica, are avantaje si dezavantaje, indiferent ca esti in Romania sau in alta tara. O astfel de situatie a fost surprinsa de fotoreporterii Impact. ro, zilele trecute. Personajul principal a fost nimeni alta, decat Elena Basescu, intr-o zi de shopping. Elena Basescu, recunoscuta in magazin intr-o zi de shopping Dupa cateva ore .

Ce avere are Dani Mocanu si cum decurge viata sa atunci cand nu filmeaza noi clipuri

Dani Mocanu este cantaret de manele. El este celebru pe Youtube pentru mesajul pe care il transmite prin intermediul pieselor sale, care starneste adesea controverse. Cu toate acestea, el a strans o avere impresionanta, cu banii pe care i-a facut din muzica. Iata ce avere are Dani Mocanu si cu ce se ocupa cand nu .

Cristi Borcea a ajuns din nou la tribunal. Ce probleme mai are acum, momente delicate pentru afacerist

Recent Cristi Borcea trecea prin momente grele, fiind infectat cu COVID-19. Acum se pare ca are alte probleme. Surse spun ca fosta sotie, Mihaela Borcea, si omul de afaceri au fost chemati in instanta. Totul este legat de scandalul terenurilor din Constanta. Cristi Borcea, din nou chemat in instanta Surse judiciare relateaza faptul ca atat .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )