Libnet.ro
UNICEF

18:00

Elena Basescu: Ponta si ai sai sa bage la cap ca UE ne sanctioneaza daca ii vor apara pe corupti

Adevărul Adevărul,
Elena Basescu: Ponta si ai sai sa bage la cap ca UE ne sanctioneaza daca ii vor apara pe corupti

Elena Basescu a avut, miercuri, o interventie in cadrul plenului Parlamentului European PE) unde a declarat, in contextul discutiilor despre situatia drepturilor fundamentale in blocul comunitar, ca Romania risca sa fie sanctionata de UE daca premierul Ponta si ai sai, parasiti de liberalii care le mai spalau imaginea in lume, nu vor inceta sa incalce Constitutia, informeaza Mediafax. continuă pe Adevărul

Elena Basescu: Salut de la Strasbourg ruperea USL

EuroparlamentarulElena Basescu a comentat ruperea coalitiei guvernamentale USL, transmitand, de la Strasbourg, ca saluta destramarea unei coalitii monstruoase si de trista amintire pentru Romania.

Elena Basescu, in PE: Guvernantii s-au substituit justitiei blocand ridicarea imunitatii deputatului Vlad Cosma

Guvernantii din Romania au calcat din nou sub senile statul de drept blocand ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului Vlad Cosma, a declarat, luni seara, europarlamentarulElena Basescu in.

Jocuri cu Basescu, Ponta si Antonescu sau de ce e nevoie de o alta politica

Manevrele politice din ultimele zile nu sunt noi, le-am mai vazut puse in practica de Traian Basescu. Si-a scos partidul din guvernul Tariceanu, in ciuda vointei PDL in 2007, asa cum a facut si Crin Antonescu azi. Si a incurajat formarea unor dizidente prin Theodor Stolojan in PNL si prin Gabriel Oprea in PSD cu scopul scindarii partidelor, asa cum face Ponta cu Calin Popescu Tariceanu. Deja vu.

Contre Basescu- Ponta pe tema scrisorii cu FMI

Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, ca va da mandat pentru semnarea scrisorii cu FMI ministrului Finantelor, Victor Ponta, si guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, conditionand ca in document sa nu apara acciza pe combustibil si celebra electorata.

Basescu: Ponta si Antonescu nu au reusit sa se ridice la inaltimea functiilor lor.

LIVE TEXT: Traian Basescu a aratat ca, in prezent, Guvernul Ponta este instabil si ca spera ca, cel tirziu marti, Cabinetul sa fie votat de Parlament. - Am fost de acord sa semnez decretele de numire pentru ministrii interimari, documentele au plecat la Monitorul Oficial la ora 12. - Noua din 17 ministere sunt ocupate de interimari, ceea ce arata un Guvern instabil Citeste si: UPDATE. Ponta: Saptamana viitoare merg cu noul Guvern in Parlament. Lista ministrilor interimari - Sunt atit de .

Basescu: Ponta si Antonescu nu au reusit sa se ridice la inaltimea functiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, despre Victor Ponta si Crin Antonescu, ca sunt atat de marunti si nu au reusit sa se ridice la inaltimea functiilor lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )