Libnet.ro
UNICEF

11:45

Elena Carstea a vazut ce putere are uraganul Irma. Cantareata a transmis un mesaj emotionant

Antena3 Antena3,
Elena Carstea a vazut ce putere are uraganul Irma. Cantareata a transmis un mesaj emotionant

Cantareata Elena Carstea a trasmis un mesaj, pe Facebook, chiar din mijlocul uraganului Irma, care loveste in aceste momente Florida. Artista spune ca, momentan este bine si in afara de. continuă pe Antena3

Elena Carstea, in mijlocul dezastrului provocat de uraganul Irma. E absolut oribil sa vezi toata nebunia asta

Elena Carstea a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3, despre ceea ce se intampla in Florida, din cauza uraganului Irma. Cantareata spune ca a refuzat sa plece din Statele.

Fiica Elenei Carstea salveaza americanii de uraganul Irma

Sanda este fiica cea mare a Elenei Carstea, care face parte din garda nationala a SUA. Tanara s-a alaturat colegilor ei, pentru a interveni in cazuri de urgenta si a salva persoanele aflate.

Uraganul Irma loveste cu putere Florida. Roman stabilit in Miami: E un vant ingrozitor, nu mai e de iesit

Uraganul Irma a atins deja Florida si va atinge punctul maxim la 9. 00 ora Romaniei). La Miami, autoritatile au luat masuri din timp si au deschis mai multe centre de gazduire. Alex Ceausu, un.

Imagini din locul in care va lovi uraganul Irma. Ce spun romanii aflati in Florida

Uraganul Irma a atins deja Florida si va atinge punctul maxim la 9. 00 ora Romaniei). Irma va lovi cu o putere foarte mare. La Miami, autoritatile au luat masuri din timp si au deschis mai multe centre de.

FOTO VIDEO De ce creste in intensitate uraganul Irma, pe masura ce se apropie de Florida. Explicatia NASA

Uraganul Irma a fost inclus, din nou, in categoria 5, cea mai ridicata pe scara Saffir-Simpson pentru astfel de superfurtuni, dupa ce parea ca intensitatea sa este in scadere. Irma a lovit sambata Cuba si se indreapta spre Florida, lasand deja in urma 21 de morti in Caraibe. Potrivit unor predictii ale NASA, uraganul nu va scadea in intensitate pana ce va lovi Florida, lucru asteptat sa se intample duminica.

Florida va fi lovita de uraganul IRMA. Zeci de mii de romani ar putea fi afectati de furtuna

Uraganul Irma, trecut din nou in categoria 5, cea mai ridicata, a atins Cuba sambata la orele 03. 00 GMT, cu rafale estimate la 260 de kilometri pe ora si o viteza de deplasare de 20 de.

NEWS ALERT! Uraganul IRMA a OMORAT patru oameni - Printre victime, un POLITIST

Uraganul Irma a facut pana acum cel putin patru victime. O persoana a murit intr-un adapost pus la dispozitie de stat. Un alt barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost luata de vant si.

Uraganul Irma face victime in Statele Unite. Declaratia unui roman stabilit in Miami

Uraganul Irma face prima victima in Statele Unite. Un barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost izbita de un copac. Este al 23-lea deces provocat de Irma. Lumea este fortata sa nu iasa pe.

Ce se intampla pe o plaja din Bahamas cand trece uraganul Irma: Pur si simplu apa a disparut! (VIDEO)

Uraganul Irma a lovit insulele din Caraibe la o intesitate de 5 pe scara care masoara intensitatea acestor fenomene meteorologice, cel mai inalt nivel. Teritoriile lovite de uragan au suferit distrugeri foarte.

Uraganul IRMA a lovit statul Florida: Cel mai mare ordin de evacuare din istoria SUA. Zeci de mii de romani afectati (VIDEO)

Uraganul Irma loveste din plin statul american Florida. Ploaia si vantul spulbera deja zonele de coasta, dar adevarata urgie inca nu a inceput. Furtuna este cotata la categoria 4 iar ce e mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3132 seconds )