Libnet.ro
UNICEF

13:45

Elena Ionescu, primele declaratii dupa ce fostul sot si-a refacut viata: Noi am divortat, important este sa ramana copilul cu mine

B1 B1,
Elena Ionescu, primele declaratii dupa ce fostul sot si-a refacut viata: Noi am divortat, important este sa ramana copilul cu mine

S-au vazut, s-au indragostit, au facut un copil, dar au ajuns sa divorteze dupa doar un an de la casatorie. Elena Ionescu si Dragosau cazut de comun acord si au mers impreuna la notar pentru a semna. continuă pe B1

DIVORTUL A DEVASTAT-O: Elena Ionescu a ajuns de URGENTA LA SPITAL! Detalii de ULTIMA ORA despre starea frumoasei artiste (FOTO)

Elena Ionescu a ajuns de urgenta, vineri dimineata, la spital, si a fost supusa imediat unor investigatii.

Cine este, de fapt, fostul sot al Irinei Rimes. il vezi zilnic in public, dar nu stii ca despre el e vorba

Irina Rimes este cunoscuta deja de multa vreme la noi in tara, dupa ce a incercat apele si in Republica Moldova. Acum are tot ce vrea, succesul e la el acasa, iar viitorul pare a fi garantat, daca va urma reteta de pana acum. Din pacate, planul amoros striga a necunoscut. Desi foarte tanara, are .

Viata bate filmul! BATUTA crunt de fostul sot, Ramona Badescu asteapta primul sau copil

Viata bate filmul! BATUTA crunt de fostul sot, Ramona Badescu 50 de ani) asteapta primul sau copil Frumusetea si faima nu garanteaza o viata de familie fericita. Ramona Badescu a aflat pe pielea ei ce.

Primele declaratii ale iubitului Luizei Melencu. Eu nu cred ca este moarta! Ce spune ca s-a intamplat cu ea

Luiza a avut un singur iubit, pe nume Alexandru. Cei doi s-au despartit cu o zi inainte ca fata sa dispara, din spusele Ioanei, confidenta tinerei. Ce spune acum iubitul Luizei? Ce crede ca s-a intamplat cu ea? Primele declaratii ale iubitului Luizei Melencu Luiza a avut un singur iubit, pe nume Alexandru. Ei se .

Bianca Dragusanu si Alex Bodi, primele declaratii dupa ce s-a spus ca afaceristul a agresat-o in public

Dupa ce toata presa a vuit ca Alex Bodi a strans-o de gat si a bruscat-o pe Bianca Dragusanu in parcarea unui restaurant, acum cei doi au rupt tacerea si au spus ce s-a intamplat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )