Libnet.ro
UNICEF

17:00

Elena Merisoreanu, suparata dupa inmormantarea Ionelei Prodan: Am ramas dezamagita

Antena3 Antena3,
Elena Merisoreanu, suparata dupa inmormantarea Ionelei Prodan: Am ramas dezamagita

Elena Merisoreanu a ramas cu un gust amar, dupa inmormantarea Ionelei Prodan. Si asta pentru ca s-ar fi asteptat ca mai multi colegi de breasla sa vina sa isi ia ramas bun de la ea. Eu din clipa in. continuă pe Antena3

Apar acuzatii dupa moartea Ionelei Prodan. Klaus Iohannis i-a refuzat ultima dorinta

Apar acuzatii dupa moartea Ionelei Prodan. Venit sa ii aduca acesteia un ultim omagiu, Codrin Stefanescu a sustinut ca ultima dorinta a acesteia a fost de a primi o medalie din partea.

Oana Roman, detalii sfasietoare de la inmormantarea Ionelei Prodan

Oana Roman a fost prezenta la capataiul Ionelei Prodan, in timpul zilelorin care trupul neinsufletit a fost depus la capela Cimitirului Bellu, dar si la inmormantarea ce a avut loc astazi. M-a.

Conflict intre Presedintie si Guvern dupa moartea Ionelei Prodan: Administratia Prezidentiala, acuzata ca ar fi blocat o cerere de decorare a artistei(VIDEO)

Pelerinajul de la capataiul Ionelei Prodan este umbrit de un scandal intre institutiile statului. Administratia Prezidentiala este acuzata ca ar fi blocat o cerere a Ministerului Culturii prin care artista ar.

Gigi Becali la inmormantarea Ionelei Prodan: Cand stii ca omul este bolnav sase luni, un an te obisnuiesti cu gandul ca va muri si durerea dispare

Gigi Becali a ajuns joi in jurul orei 11:00 la Cimitirul Bellu sa isi ia ramas bun de la Ionela Prodan. Nu are importanta cand mori, cand te imbolnavesti. Are importanta cum mori si daca.

Gestul facut de Silviu Prigoana la inmormantarea Ionelei Prodan

Silviu Prigoana s-a aflat printre primele persoane care au sosit la Cimitirul Bellu, joi 19 aprilie, putin dupa ora 10. Vizibil afectat, acesta abia daca si-a putut ridica privirea din pamant. Printre cei.

Cel mai dramatic moment de la inmormantarea Ionelei Prodan. Fata cea mica a artistei a suspinat pe umarul surorii sale

Anamaria Prodan si sora ei, Anca, sunt indurereate profund. Langa cavou, in timp ce preotii oficiau slujba de pecetluire a mormantului, Anca a cedat si a plans in hohote, pe umarul surorii ei mai.

Semn divin la inmormantarea Ionelei Prodan?!Ce s-a intamplat cand slujba a inceput

Ionela Prodan este inmormantata astazi la cimitirul Bellu din Bucuresti. Sute de oamenii o conduc pe ultimul drum. Alaturi de familia indurerata se afla artisti si mari personalitati ale.

Incident la inmormantarea Ionelei Prodan. O ambulanta a fost chemata la cimitirul Bellu

Scene emotionante la Capela Cimitirului Bellu. O ambulanta SMURD a fost chemata acolo in urma cu scurt timp. Ionela Prodan este condusa pe ultimul drum de fostii sai colegi si apropiati. Sute de oameni.

Detaliul inedit observat de Maria Dragomiroiu dupa moartea Ionelei Prodan (FOTO)

Maria Dragomiroiu a observat un amanunt legat de ziua in care Ionela Prodan a murit. Luni, in ziua in care Ionela Prodan a plecat dintre noi a fost o zi trista. O zi trista atat prin pierderea pe care.

Mesajele vedetelor, dupa moartea Ionelei Prodan. Monica Tatoiu: Moare generatia care a tinut Romania in viata in anii cei grei si nu are cine s-o inlocuiasca

Cunoscuta cantareata de muzica populara Ionela Prodan a murit luni seara la Spitalul de Urgenta Elias, unde artista se afla internata de mai multa vreme. La aflarea acestei vesti, mai multe vedete din Romania au transmis mesaje de condoleante.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )