Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, la Adevarul Live de la ora 14.00: Pe cine il va face presedinte partidul lui Traian Basescu

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, la Adevarul Live de la ora 14.00: Pe cine il va face presedinte partidul lui Traian Basescu

Liderul PMP Elena Udrea va discuta, la Adevarul Live de la ora 14. 00, despre candidatul pe care il va sprijini partidul sau in finala prezidentialelor. continuă pe Adevărul

Elena Udrea, la Adevarul Live: Unitatea dreptei este departe de a se produce

Liderul PMP Elena Udrea va discuta, la Adevarul Live de la ora 14. 00, despre candidatul pe care il va sprijini partidul sau in finala prezidentialelor.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu despre o performanta uluitoare in sport. Tinerele handbaliste care au ajuns campioane mondiale

Grigore Cartianu vorbeste la Adevarul live, de la ora 11. 00, despre performanta tinerelor handbaliste sub 18 ani care au castigat Campionatul Mondial dupa ce au zdrobit Germania in finala.

Adevarul Live, ora 13.00. Cum am ajuns sa ne cautam jumatatea pe internet - motivatii si riscuri

Discutam astazi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre motivatiile care duc la cautarea fericirii pe internet, despre implicatii, riscuri si iubire impreunca cu medicul psihiatru Gabriel Diaconu, intr-o emisiune moderata de Iuliana Dima si Diana Dutescu, jurnaliste Adevarul.

Adevarul Live, ora 11.00. Alina Ghorghiu, purtator de cuvant al PNL, despre candidatul care intra in cursa cu Victor Ponta

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, vine la Adevarul live, de la ora 11. 00, pentru a vorbi despre alegerea candidatului unic la presedintie al Aliantei Crestin Liberale. Alina Gorghiu raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

Chirurgul care opereaza inimile bebelusilor fara sa lase cicatrice, la Adevarul Live de la ora 15.00

Aproximativ 1. 000 de copii se nasc anual in Romania cu malformatii ale inimii care le pun viata in pericol. Dr. Dan Deleanu, medic cardiolog interventionist, vine in studioul Adevarul Live sa explice cum pot fi tratate defectele cardiace congenitale la bebelusi, in primele ore dupa nastere, sau la adulti, fara sa ramana cicatrice si fara anestezie generala.

Adevarul Live, ora 15.00: Educatia de calitate - pentru cine si de ce?

Toata lumea e preocupata de sistemul educational, toata lumea are opinii. Cei care se pricep cu adevarat sunt putini si, adesea, tocmai opiniile si experienta lor nu sunt luate in seama.

VIDEO Alina Gorghiu, purtator de cuvant al PNL, la Adevarul Live: Un vot pentru Tariceanu este un vot pentru Ponta

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, a declarat, la Adevarul Live, ca discursul premierului Victor Ponta, care a facut referire la tema religioasa, va avea un efect contrar celui scontat de echipa presedintelui PSD.

Adevarul Live: Corespondenta din Israel. Ce inseamna retragerea trupelor din Gaza in razboiul dintre Israel si Hamas?

De la ora 12. 00, Mircea Barbu, corespondentul Adevarul in Israel, ne prezinta cele mai recente evolutii din conflictul care a facut, pana acum, peste 1. 800 de victime.

VIDEO Adevarul Live: Grigore Cartianu despre o performanta uluitoare in sport. Tinerele handbaliste care au ajuns campioane mondiale

Grigore Cartianu vorbeste la Adevarul live, de la ora 11. 00, despre performanta tinerelor handbaliste sub 18 ani care au castigat Campionatul Mondial dupa ce au zdrobit Germania in finala.

Adevarul Live. Alina Gorghiu, purtator de cuvant al PNL, despre candidatul care intra in cursa cu Victor Ponta

Purtatorul de cuvant al PNL, Alina Gorghiu, se afla la Adevarul live, pentru a vorbi despre alegerea candidatului unic la presedintie al Aliantei Crestin Liberale. Alina Gorghiu raspunde intrebarilor jurnalistilor Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )