Libnet.ro
UNICEF

11:30

Elena Udrea si Alina Bica refuza sa mai dea declaratii din inchisoare

Antena3 Antena3,
Elena Udrea si Alina Bica refuza sa mai dea declaratii din inchisoare

Elena Udrea si Alina Bica refuza sa mai dea declaratii din inchisoare dupa ce au fost avertizate ca in acest fel isi pot agrava situatia. Vestile care vin din Costa Rica nu sunt cele mai bune pentru. continuă pe Antena3

Un ministru PSD a primit interdictie sa mai dea declaratii. Care e motivul

Anca Alexandrescu, consilier al premierului Viorica Dancila, i-a transmis lui Victor Negrescu, ministru pentru Afaceri Europene, sa nu mai voreasca despre subiecte care nu-l privesc, au declarat surse politice pentru Adevarul. Negrescu anuntase ca PSD va sustine o lege a parteneriatul civil, proiect criticat in interiorul partidului.

Ce onorarii primesc avocatii angajati de Elena Udrea si Alina Bica. Sumele sunt spectaculoase

Trimisul special al Antena 3 in Costa Rica, Ana-Maria Bujor, a spus marti la Sinteza zilei, ca Elena Udrea si Alina Bica nu stiu deocamdata cand se va judeca apelul facut de ele. Pana atunci, singurii care.

Elena Udrea ar fi acceptat sa colaboreze cu FBI

In cadrul unei interventii la Realitatea TV, jurnalistul Stelian Negrea a dezvaluit ca Elena Udrea ar fi acceptat sa colaboreze cu mai multi investigatori FBI.

Catalin Botezatu, mesaj pentru Elena Udrea: Este inuman, animalic, sa nu...

Catalin Botezatu este extrem de transant in ceea ce priveste situatia in care se afla Elena Udrea. Este inuman, animalic, sa nu-ti poti alapta copilul nou-nascut, sustine celebrul designer. Imi.

Elena Udrea ar fi acceptat sa colaboreze cu FBI

Elena Udrea ar fi acceptat sa colaboreze cu FBI, serviciul fiind interesat de afacerile desfasurate in perioada regimului Basescu.

Mesaj incendiar transmis de Elena Udrea din Costa Rica

Exista indicii importante ca fostul presedinteTraian Basescu ar fi implicat in plecarea Elenei Udrea in Costa Rica. Urmele apar inca de la inceput, a aratat Andreea Sava, sambata seara, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )