Libnet.ro
UNICEF

13:30

Elena Udrea, aparitie de senzatie in public. Toata lumea a observat ce decolteu are

Playtech Playtech,
Elena Udrea, aparitie de senzatie in public. Toata lumea a observat ce decolteu are

Sunt emotii si lacrimi de fericire pentru Elena Udrea si Adrian Alexandrov. Astazi, 20 septembrie, se implinesc doi ani de cand fiica cuplului, Eva Maria, a venit pe lume. Cei doi parinti au sarbatorit-o pe micuta asa cum se cuvine. Elena Udrea, aparitie de senzatie in public De remarcat a fost insa tinuta Elenei Udrea, . continuă pe Playtech

Ce veste a primit Sorina Sacarin, fetita adoptata din Baia de Arama. Toata lumea se astepta la asta

La un an de la plecarea sa in Statele Unite ale Americii, Sorina Sacarin a primit vestea mult asteptata! Ce se intampla acum cu fetita de noua ani din Baia de Arama?! Vestea minunata primita de Sorina Sacarin in urma cu un an, cazul Sorinei Sacarin, o fetita din Baia de Arama luata cu forta .

Elevi, pusi sa scrie la scoala in genunchi, din lipsa de banci! Imaginile sunt virale in toata lumea deja

Mai multi elevi din Italia au fost pusi sa scrie in genunchi, din lipsa de banci, in prima zi de scoala. Italia nu a inceput nici ea bine anul scolar 2020-2021, din cauza pandemiei de coronavirus. Autoritatile italene s-a confruntat cu multe probleme la inceperea anului scolar in plina pandemie. Astfel, s-a ajuns in situatia .

Cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie in public. Sumele sunt colosale daca si vorbesc

Sume colosale oferite fostilor membri ai Casei Regale din Marea Britanie! S-a aflat cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie in public. Oamenii din intreaga lume sunt socati. Cati bani castiga Printul Harry si Meghan Markle pentru o aparitie Dupa ce presa de monden a aflat despre relatia dintre Printul Harry .

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )