Libnet.ro
UNICEF

10:30

Elena Udrea a apucat-o definitiv pe drumul calugariei. Radu Banciu: Ma gandesc cu lehamite ce a putut sa o determine sa devina cea mai cuvioasa femeie din tara (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea a apucat-o definitiv pe drumul calugariei. Radu Banciu: Ma gandesc cu lehamite ce a putut sa o determine sa devina cea mai cuvioasa femeie din tara (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre intorsatura pe care a luat-o viata Elenei Udrea. Mai exact, jurnalistul a facut referire la mesajele religioase. continuă pe B1

Elena Udrea face dezvaluiri despre viata privata

Elena Udrea declara ca nu are nicio relatie in acest moment. Pe scurt, pentru ca nu doresc sa vorbesc despre viata mea privata, la care de altfel presupun ca am dreptul chiar si eu), dar interesul.

Elena Udrea are un nou iubit. Este un fost model cunoscut in lumea mondena

Elena Udrea are un nou iubit. Adrian Alexandrov este un fost model, care de-a lungul timpului a defilat pentru Catalin Botezatu. A lucrat ca stewart pentru o companie aeriana si chiar a cochetat cu televiziunea prin.

O tampenie. Ne stim de un an, suntem.... Elena Udrea, primele DECLARATII dupa ce s-a spus ca ar avea un nou iubit

Dupa ce a fost vazuta in public in compania lui Adrian Alexandrov, presa speculand ca tanarul este noua cucerire a Elenei Udrea, cea mai cunoscuta blonda din politica a tinut sa faca pr.

Elena Udrea iubeste din nou. Cea mai ravnita blonda din politica a spus da unei noi povesti de dragoste. Cine este IUBITUL fostei consiliere prezidentiale si cat de HOT arata (FOTO)

Soarele a rasarit in sfarsit pe strada Elenei Udrea in ceea ce priveste viata amoroasa. Cea mai ravnita blonda din politica este din nou fericita dupa despartirea de fostul sot,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )