Libnet.ro
UNICEF

23:30

Elena Udrea are planuri mari cu fetita ei: Poate reuseste ea unde am pierdut eu ocazia acum cinci ani!

Antena3 Antena3,
Elena Udrea are planuri mari cu fetita ei: Poate reuseste ea unde am pierdut eu ocazia acum cinci ani!

Elena Udrea si Adrian Alexandrov si-au botezat fiica, pe Eva Maria chiar la implinirea varstei de un an. Ceremonia a avut loc la Manastirea Casin din Capitala. Elena Udrea a iesit din biserica cu zambetul. continuă pe Antena3

Elena Udrea si-a botezat fetita la Manastirea Casin din Capitala

Elena Udrea si-a botezat fetita, vineri, la Manastirea Casin, din Capitala, in ziua cand copila a im.

INTERVIU cu Elena Udrea, in ziua in care isi boteaza fetita: Iubirea de mama vine din alta parte, e o iubire data de Dumnezeu

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a facut o declaratie inexclusivitate pentru Antena 3 in ziua in care isi boteaza fetita. Elena Udrea spune caa dorit ca botezul sa aiba loc.

De ce a plans Elena Udrea la botezul fiicei sale. A recunoscut ca i-a fost greu sa isi stapaneasca lacrimile

Elena Udrea si Adrian Alexandrov au avut parte de o zi importanta, caci si-au botezat fetita, pe micuta Eva Maria. Evenimentul s-a lasat nu numai cu bucurie, ci si cu lacrimi. De ce a plans fostul ministru al Turismului? De ce a plans Elena Udrea la botezul fiicei sale Elena Udrea si partenerul ei, Adrian .

Elena Udrea face azi botezul fiicei sale

Zi importanta astazi pentru Elena Udrea si partenerul ei, Adrian Alexandrov! Cei doi isi boteaza azi fetita, pe micuta Eva Maria. Iata cum va arata marele eveniment! .

Elena Udrea a ales nasii fetitei sale. Despre cine este vorba

Elena Udrea si Adrian Alexandrov isi crestineaza fetita vineri, in ziua in care implineste un an. Botezul va avea loc la o biserica din Corbeanca. Dupa ceremonia de crestinarea, invitatii vor celebra.

Elena Udrea o boteaza pe fiica ei! De ce ea si Adrian Alexandrov au ales tocmai data de 20 septembrie

Adrian Alexandrov si Elena Udrea au ales in mod special data de 20 septembrie pentru botezul fiicei lor? Cei doi au avut un motiv aparte pentru care au ales ziua aceasta. Evenimentul mult asteptat are in sfarsit loc! Dupa indelungi asteptari, Eva Maria va fi crestinata. Udrea si Alexandrov isi boteaza fiica Elena Udrea si .

Elena Udrea a lipsit de la instanta unde se rejudeca dosarul privind mita de 5 milioane de euro

Elena Udrea nu s-a prezentat, joi, la Curtea de Apel Bucuresti, unde fostul ministru are primul termen in dosarul privind mita de 5 milioane de euro, in care este vizata alaturi de jurnalistul Dan Andronic, dosar retrimis in judecata dupa ce judecatorii iCCJ au anulat o parte din probe.

Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei sale. Detalii de ultima ora despre eveniment

Elena Udrea si Adrian Alexandrov sarbatoresc azi crestinarea micutei Eva Maria. Dupa lunga asteptare, botezul fiicei lor a venit! Fostul ministru desigur ca nu a lasat nimic la voia intamplarii, asa ca a ales ca vestimentatia fetitei sa fie asortata cu a acesteia. Ce rochie poarta Elena Udrea la botezul fiicei? Este ziua cea mare! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )