Libnet.ro
UNICEF

10:00

Elena Udrea, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, atac dur la adresa lui Victor Ponta

Elena Udrea a ajuns in aceasta dimineata la Sectia 2 de Politie din Capitala pentru a da cu subsemnatul in cadrul controlului judiciar. Udrea a declarat, la iesirea din sectia de Politie, ca este din. continuă pe Antena3

Victor Ponta: CSM blocheaza constant dezbaterile pe tema independentei justitiei. Anumiti jurnalisti ar trebui sa vorbeasca deschis in numele serviciilor si nu al presei

Premierul Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa jurnalistilor. Seful Executivului spune ca o parte dintre acestia ar trebui sa vorbeasca in numele serviciilor si nu al presei. Totodata, seful Executivulu.

Victor Ponta: in 2015, Blejnar este bine merci un cetatean liber, onorabil si fara probleme / eu sunt inculpat intr-un dosar penal deschis in 2011 la sesizarea lui Blejnar

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Uniunea Europeana a inchis procedura de infringement la adresa Romaniei. Asta dupa ce Guvernul a reusit sa scada de la peste 180 de zile la sub 60 de zile deconturile de TVA.

Elena Udrea, din nou in fata instantei: Magistratii iCCJ verifica masurile preventive luate in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a ajuns marti dimineata din nou in fata instantei. Magistratii inaltei Curti verifica masurile preventive dispuse in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. La sosirea la sediul iCCJ, Elena Udrea.

Elena Udrea, decizie spectaculoasa in lumea afacerilor

Dupa ce in 2014 s-au concentrat asupra bazinelor exterioare, investind in zona de agrement in aer liber aproape un milion de euro, cele doua partenere de afaceri care detin Baile Boghis din Salaj, Elena Udrea.

Elena Udrea s-a prezentat la inalta Curte de Casatie si Justitie

ACTUALIZARE 12:02 Udrea: As vrea sa nu mai fiu fotografiata non-stop, ma simt vanata Fostul ministru Elena Udrea a declarat marti ca se simte vanata, deoarece este fotografiata non-stop chiar si de oameni obisnuiti, care apoi trimit poze presei.

Elena Udrea, despre dosarul jurnalistilor rapiti in Irak: Procurorul general Tiberiu Nitu incearca sa il sicaneze si sa ii afecteze imaginea lui Basescu, fara succes, desigur

Elena Udrea s-a prezentat vineri la Sectia 2 de Politie din Capitala, pentru a semna condica avand in vedere ca se afla sub control judiciar. Cu aceasta ocazie, fostul ministru a vorbit cu jurnalistii si.

iCCJ: Elena Udrea, judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute

Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Butein care este judecata pentru fapte de coruptie, potrivit deciziei de marti a judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si.

Elena Udrea ramane sub control judiciar in dosarul Gala Bute

10 - Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins, marti, cererea de ridicare a masurii.

Elena Udrea ramane sub control judiciar in dosarul Gala Bute

Elena Udrea va fi judecata in continuare sub control judiciar in dosarul Gala Bute, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) i-a respins, marti, cererea de ridicare a masurii preventive.

Nou termen in dosarul Gala Bute: Elena Udrea, ramane sub control judiciar

Elena Udrea s-a prezentat, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este programat un nou termen al dosarului Gala Bute, in care este judecata pentru fapte de coruptie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )