Libnet.ro
UNICEF

09:45

Elena Udrea, audiata la Tribunalul Bucuresti: Ce declaratie a facut despre eliberarea lui Dorin Cocos (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, audiata la Tribunalul Bucuresti: Ce declaratie a facut despre eliberarea lui Dorin Cocos (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat vineri dimineata la Tribunalul Bucuresti, unde a fost audiata in dosarul lui Vasile Blaga, fostul lider PNL, fiind trimis in judecata pentru ca in campania electorala ar. continuă pe B1

Udrea, audiata in dosarul lui Vasile Blaga: Nu stiu de nicio firma-fantoma din campanie

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea ajuns din nou, vineri dimineata, in fata judecatorilor, pentru a fi audiata in dosarul lui Vasile Blaga. Fostul lider PDL este acuzat de trafic de.

Udrea, audiata in dosarul lui Vasile Blaga: il rugam pe fostul meu sot sa contribuie cu bani la PDL

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea ajuns din nou, vineri dimineata, in fata judecatorilor, pentru a fi audiata in dosarul lui Vasile Blaga. Fostul lider PDL este acuzat de trafic de.

Elena Udrea declara ca dadea in fiecare luna bani catre PDL si ca il ruga pe fostul ei sot, Dorin Cocos, sa faca acelasi lucru

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, vineri, ca era obligata sa dea bani catre PDL in fiecare luna si ca il ruga pe fostul ei sot, Dorin Cocos, sa contribuie si el cu sume de bani la PDL.

Elena Udrea in instanta: Il rugam pe fostul meu sot sa contribuie cu bani la PDL / Societatea functioneaza pe conceptul de pile

Elena Udrea a declarat vineri, in fata magistratilor, ca il ruga pe fostul ei sot, Dorin Cocos, sa contribuie cu sume de bani la PDL, sustinand ca au existat cazuri in care anumite persoane sponsorizau prin intermediari mai multe partide in acelasi timp, scrie Agerpres.

Tribunalul Bucuresti a decis ca Marian Vanghelie poate sa plece din tara. Vedeti tusea asta? Este pe fond de stres, un reflux alimentar

Tribunalul Bucuresti a respins joi cererea procurorilor de arestare a fostului primar al sectorului 5 Marian Vanghelie, acesta fiind judecat in continuare in stare de libertate, sub control judiciar.

Marian Vanghelie, victorie in justitie. Ce au decis judecatorii de la Tribunalul Bucuresti

Tribunalul Bucuresti a respins joi cererea procurorilor de arestare a fostului primar al sectorului 5 Marian Vanghelie, acesta fiind judecat in continuare in stare de libertate, sub control judiciar. Mai.

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva a fostului deputat Eduard Martin

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a omului de afaceri constantean Eduard Martin. El este acuzat de evaziune fiscala. Decizia nu este definitiva.

Marian Vanghelie, la Tribunalul Bucuresti: Zi de zi stau in tensiune. DNA vrea sa ma scoata din politica

Fostul premier al Sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a prezentat, miercuri dimineata, la Tribunalul Bucuresti, dupa ce instanta a fost sesizata ca edilul ar fi incalcat termenii controlului judiciar in dosarul in care este judecat pentru luare de mita.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )