Libnet.ro
UNICEF

11:30

Elena Udrea, declaratie in exclusivitate din Costa Rica. Motivul pentru care fosta deputata a parasit tara

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, declaratie in exclusivitate din Costa Rica. Motivul pentru care fosta deputata a parasit tara

Elena Udrea a oferit o declaratie in exclusivitate pentru Antena 3, prima de la plecarea sa in Costa Rica. Costa Rica este o tara frumoasa si prietenoasa, insa pentru cei care traiesc aici mi se pare o. continuă pe Antena3

Rise Project: Elena Udrea se afla in Costa Rica din 7 februarie

Elena Udrea a ajuns de miercurea trecuta, din 7 februarie, in Costa Rica, acolo unde se afla si Alin.

Elena Udrea, declaratie surpriza despre sarcina sa: Voi avea gemeni

Elena Udrea a facut o declaratie surpriza la Antena 3. Fosta deputata a anuntat ca va avea gemeni si va sta pe o perioada mai lunga Costa Rica. Este vorba despre o sarcina gemenara. Voi avea gemeni, iar.

Elena Udrea isi cauta casa in Costa Rica. Ce indicatii a primit iubitul ei

Au aparut imagini din complexul de lux din Costa Rica, in care se ascund Alina Bica si Elena Udrea. Alina Bica a plecat la inceputul anului din tara, insa a declarat in presa ca nu a fugit. Nu sunt.

A APARUT DOVADA: Elena Udrea a fugit din tara (FOTO)

Elena Udrea se afla de o saptamana in Costa Rica, unde a aterizat pe aeroportul international San Juan, acolo unde se gaseste si Alina Bica. Cand nu s-a prezentat la un termen al procesului in care.

UPDATE Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica / Dupa plecarea lui Vlad Cosma, numarul marilor fugari a ajuns la 11. Udrea: Umblu pe unde vreau eu

Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului. Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11. Cum a reactionat Elena Udrea.

Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica / Dupa plecarea lui Vlad Cosma, numarul marilor fugari a ajuns la 11

Rise Project scrie ca Elena Udrea a ajuns pe 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Elena Udrea a aterizat pe aeroportul international San Juan. Ea anuntase de acum o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nici o interdictie de parasire a teritoriului. Cu Elena Udrea si Vlad Cosma - care a anuntat si el ca e plecat in vacanta inaintea unui termen dintr-un dosar in care e judecat pentru coruptie - numarul marilor fugari peste hotare a ajuns la 11.

Elena Udrea, din Atena, in Costa Rica. Nu am fugit ca nu aveam de ce

Elena Udrea se afla in Costa Rica de mai bine de o saptamana! Si sta in acelasi cartier cu prietena ei Alina Bica, fosta sefa DIICOT care se afla acolo inca de luna trecuta. Documentele celor de .

Rise Project: Elena Udrea a ajuns in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica

Elena Udrea a ajuns in data de 7 februarie in Costa Rica, acolo unde se afla de mai multa vreme si Alina Bica. Ea anuntase in urma cu o saptamana ca e plecata din tara, avand in vedere ca nu are nicio interdictie in acest sens.

Elena Udrea a CONFIRMAT! Voi avea GEMENI (VIDEO)

Elena Udrea a dat un interviu, din Costa Rica, in care a confirmat ca este insarcinata cu iubitul ei, Andrei Alexandrov, precizand ca va avea gemeni. Voi avea doi baieti daca ma ajuta Dumnezeu. Voi.

Elena Udrea a CONFIRMAT! Voi avea GEMENI si vor fi.... Bomba in showbiz! Cine este norocosul tatic (VIDEO)

Elena Udrea a dat un interviu, din Costa Rica, in care a confirmat ca este insarcinata cu iubitul ei, Andrei Alexandrov, precizand ca va avea gemeni. Voi avea doi baieti daca ma ajuta Dumnezeu. Voi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )