Libnet.ro
UNICEF

23:45

Elena Udrea a depus contestatie la decizia iCCJ prin care este condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute

B1 B1,
Elena Udrea a depus contestatie la decizia iCCJ prin care este condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute

Avocatul Elenei Udrea a depus miercuri dimineata contestatia la sentinta Curtii Supreme prin care a fost condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. De. continuă pe B1

Magistratii iCCJ anunta, marti, sentintele inculpatilor in dosarul Gala Bute. Elena Udrea: in acest dosar nu poate exista decat o decizie de achitare

Judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) anunta, marti, sentinta in dosarul Gala Bute, in care este judecata Elena Udrea, acuzata de luare de mita.

Judecatorii ICCJ pregatesc sentinta in dosarul Gala Bute. Elena Udrea este acuzata de luare de mita. Procurorii au cerut pedeapsa maxima

Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) va anunta, marti, sentinta in dosarul Gala Bute, in care este judecata Elena Udrea, acuzata de luare de mita.

Elena Udrea, despre condamnarea sa: O decizie abuziva. Sunt judecatori care tremura in fata sistemului reprezentat de Kovesi

Elena Udrea a declarat, marti, dupa ce a fost condamnata in prima instanta la sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu in dosarul Gala Bute ca decizia este una abuziva si se pare ca si azi sunt judecatori care tremura in fata sistemului reprezentat de Kovesi.

Elena Udrea, condamnata la sase ani de inchisoare

ACTUALIZARE 17:09 Instanta suprema a condamnat-o marti, in dosarul Gala Bute, pe fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea la sase ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita si abuz in serviciu, fiind achitata pentru tentativa de folosire de declaratii false sau incomplete. Decizia nu este definitiva si poate fi contestata la Completul de cinci judecatori al inaltei Curti de Casatie si Justitie. *ACTUALIZARE 10:38 Udrea: Solutia in dosarul Gala Bute nu poate fi decat de achitare pentru faptele de care sunt acuzata.

Elena Udrea, condamnata la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute. Sentinta nu este definitiva

Elena Udrea a fost condamnata, marti, de instanta suprema la 6 ani de inchisoare cu executare in dosarul Gala Bute. Elena Udrea a fost condamnata la 5 ani de inchisoare pentru luare de mita, 4 ani pentru o alta fapta de luare de mita, 6 ani pentru o a treia infractiune de luare de mita si tot 6 ani pentru abuz in serviciu. Ea a fost achitata pentru acuzatiile de folosire de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si pentru obtinere pe nedrept de fonduri europene. Pedepsele au fost contopite, urmand ca fostul ministru sa execute pedeapsa cea mai mare - de 6 ani. Sentinta de astazi nu este definitiva. Rudel Obreja si Tudor Breazu suntsingurii inculpati din dosar, in afara de Elena Udrea, care au primitpedepse cu executare: 5 ani de inchisoare pentru Rudel Obreja si 3 anipentru Tudor Breazu. Ceilalti inculpati au primit pedepse cu suspendare. Elena Udrea trebuie sa restituie Autoritatii Nationale pentru Turism 8,1 milioane de lei, precum si 900. 000de euro catre doi martori. Instanta a mai dispus confiscarea aaproximativ un milion de lei de la Udrea.

Probele in baza carora Curtea Suprema a condamnat-o pe Elena Udrea. Cazul Gala Bute pe intelesul tuturor

Unul ditre cei mai puternici politicieni din ultimul deceniu, Elena Udrea, fost candidat la alegerile prezidentiale din 2014 si fost ministru al Dezvoltarii, a fost gasita vinovata pentru coruptie si condamnata la 6 ani cu executare. Udrea sustine ca este victima unui abuz si ca o sa conteste sentinta. Adevarul va prezinta care sunt probele care au ajuns pe masa Curtii Supreme si care au stat la baza condamnarii de ieri.

BREAKING NEWS. Elena Udrea, condamnata la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute si obligata la plata a 900.000 de euro. A fost achitata de acuzatia de deturnare de fonduri europene. Udrea declara, inainte de anuntarea sentintei, ca se

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnata la sase ani de inchisoare cu executare, in dosarul Gala Bute, pentru abuz in serviciu si luare de mita.

Elena Udrea: Este evident ca miza dosarului Gala Bute am fost eu. Din acest moment, nici nu ma gandesc sa nu fac public absolut tot contextul si toate probele care exista (VIDEO)

Elena Udrea a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica pentru emisiunea Talk B1, ca miza dosarului Gala Bute a fost ea inca de la inceput. Fostul ministru a primit marti o.

Cati ani de inchisoare ar fi primit Elena Udrea daca pedepsele s-ar fi contopit conform noului Cod Penal

Principiul aplicarii legii penale mai favorabile, aplicat in dosarul Gala Bute, in care Elena Udrea a fost condamnata la 6 ani de inchisoare cu executare, a fost unul de bun augur pentru fostul ministru.

Nistorescu: Abia acum Elena Udrea va incepe sa vorbeasca si, probabil, totul va ajunge la Traian Basescu (VIDEO)

Jurnalistul Cornel Nistorescu a sustinut, intr-o interventie pentru B1 TV, ca pedeapsa pe care a primit-o Elena Udrea in dosarul Gala Bute o va face pe aceasta sa spuna tot ce stie, iar.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )