Libnet.ro
UNICEF

20:30

Elena Udrea, desemnata candidatul PMP la alegerile prezidentiale . Eugen Tomac, seful campaniei lui Udrea

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, desemnata candidatul PMP la alegerile prezidentiale . Eugen Tomac, seful campaniei lui Udrea

Presedinta Partidului Miscarea Populara este si candidata formatiunii la alegerile prezidentiale, a anuntat, marti, Elena Udrea. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, desemnata candidatul PMP la alegerile prezidentiale: Vom castiga presedintia Romaniei (VIDEO)

Elena Udrea a fost desemnata, marti, candidatulPMP la alegerile prezidentiale. Vom putea sa ne prezentam optimisti in fata electoratului. Romania poate aduce acea schimbare in bine. E un moment greu.

Elena Udrea, candidatul PMP pentru prezidentiale

Elena Udrea este candidatul PMP pentru alegerile prezidentiale. Decizia a fost luata marti de reprezentantii PMP reuniti in Colegiul National. Europarlamentarului Cristian Preda a fost singurul care a votat.

Elena Udrea, desemnata candidat din partea PMP

Actualizare 17:19 Boc o sustine pe Udrea la prezidentiale Fostul premier Emil Boc a declarat astazi ca o va sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale, calificand-o drept un adversar redutabil, bataios si dur la adresa PSD si a lui Victor Ponta, potrivit surselor din presa.

PMP-istii bihoreni au decis pe Facebook sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean al PMP au optat pentru Udrea.

PMP-istii bihoreni au decis sa o sustina pe Elena Udrea in cursa pentru alegerile prezidentiale

Elena Udrea este candidatul sustinut de membrii Partidului Miscarea Populara Bihor in cursa pentru alegerile prezidentiale din acest an. in urma votului organizat pe Facebook, peste 58 la suta din membrii Consiliului Executiv Judetean au optat pentru Udrea.

Colegiul National al PMP se reuneste la Parlament pentru a decide candidatul la alegerile prezidentiale

Colegiul National al Partidului Miscarea Populara se reuneste, marti, la Palatul Parlamentului, pentru a decide candidatul PMP la alegerile prezidentiale. Reuniunea are loc in contextul in care, luni, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la prezidentiale, a anuntat ca va intra in cursa electorala ca independent si ca nu va mai ramane membru al PMP. Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, la randul sau, ca regreta plecarea lui Cristian Diaconescu din partid, adaugand ca acesta a fost doar propus, nu si votat de conducerea formatiunii pentru a intra in cursa electorala pentru Cotroceni.

NO COMMENT Fotografii de campanie cu Elena Udrea si Victor Ponta

Elena Udrea si Victor Ponta, ambii candidati la alegerile prezidentiale, au publicat pe conturile de Facebook mai multe fotografii din timpul unor vizite pe care le-au facut in tara. Vezi alaturat doua fotografii in care candidata PMP la prezidentiale, Elena Udrea, si candidatul PSD, Victor Ponta, sunt inconjurati de persoane in varsta.

Emil Boc: O voi sustine pe Elena Udrea la prezidentiale. Este un adversar redutabil la adresa lui Ponta

Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentialea, a declarat ca este singura care il poate bate pe Victor Ponta in cursa pentru Palatul Cotroceni.

Colegiul National al PMP se reuneste astazi pentru a stabili prezidentiabilul

ACTUALIZARE 13:50 Udrea, desemnata candidatul PMP la preziden and tiale Elena Udrea este candidatul PMP pentru alegerile prezidentiale, au decis astazi reprezentantii PMP reuniti in Colegiul National, singurul vot impotriva acestei candidaturi apartinand europarlamentarului Cristian Preda, transmit sursele de presa.

Elena Udrea: Tariceanu este candidatul lui Ponta la alegerile prezidentiale

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat marti, in emisiunea Buna seara, Romania, de pe B1 TV, ca Tariceanu este candidatul lui Ponta la alegerile prezidentiale, considerand ca acesta nu va primi voturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )