Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, despre Florian Coldea: Se imbraca - na, ca femeie, vad - in Vuiton

Hotnews Hotnews,
 Elena Udrea, despre Florian Coldea: Se imbraca - na, ca femeie, vad - in Vuiton

Elena Udrea a declarat joi, in cadrul audierii sale in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca fostii sefi ai SRI, George Maior si Florian Coldea, si-au urmarit propriile interese cand se aflau in fruntea serviciului secret, dovada fiind averile acestora, locurile unde isi petreceau vacantele si faptul ca se imbracau in Vuitton, scrie news. ro. continuă pe Hotnews

Udrea, usor invidioasa pe Coldea: Na, ca femeie vad, se imbraca in Vuitton

Elena Udrea a declarat joi, in cadrul audierii sale in comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 ca fostii sefi ai SRI, George Maior si Florian Coldea, si-au urmarit propriile interese cand se aflau in fruntea serviciului secret, dovada fiind averile acestora, locurile unde isi petreceau vacantele si faptul ca se imbracau in Vuitton.

Elena Udrea, invidioasa pe Vuitton-ul lui Coldea: Na, ca femeie vad

Audiata la Comisia SRI condusa de Claudiu Manda, prietenul Olgutei Vasilescu, Elena Udrea s-a gandit ca ar fi un moment propice pentru a-si explica una din frustrarile majore ale carierei vis-a-vis de.

Elena Udrea, INVIDIOASA pe Vuitton-ul lui Coldea: Na, ca femeie vad

Audiata la Comisia SRI condusa de Claudiu Manda, prietenul Olgutei Vasilescu, Elena Udrea s-a gandit ca ar fi un moment propice pentru a-si explica una din frustrarile majore ale carierei vis-a-vis de.

Elena Udrea, in Comisia de ancheta: Gabriel Oprea era de partea noastra si colabora cu Maior si Coldea

Elena Udrea a declarat in Comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale ca Gabriel Oprea era de partea PDL, dar si a lui George Maior si Florian Coldea. Interesul Sistemului era sa sustina.

Cu ce se ocupa Florian Coldea dupa ce a fost pensionat fortat

Presedintele comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, social-democratul Claudiu Manda, a declarat marti ca fostul numar doi din SRI, Florian Coldea, este in prezent ofiter in rezerva si angajat cu contract civil la Academia Nationala de Informatii, el precizand insa ca nu este clar in acest moment daca Florian Coldea a indeplinit toate criteriile pentru a fi cadru didactic la respectiva institutie de invatamant.

Claudiu Manda: Adrian Sarbu spune ca a fost rugat de Maior sa-l ajute pe Ghita cu sfaturi cum sa conduca Realitatea TV si ca Florian Coldea i-a spus ca are solutie pentru Voiculescu inainte sa se pronunte instanta

Presedintele comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat miercuri, la finalul audierii lui Adrian Sarbu, ca acesta a sustinut in fata comisiei ca SRI era interesat in 2010 de controlul asupra conducerii postului Realitatea TV prin intermediul lui Sebastian Ghita, dar si ca persoane din conducerea serviciului s-au implicat in Grupul Intact si ca fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, i-a spus ca are solutie pentru Dan Voiculescu, inainte sa se pronunte instanta, scrie News. ro.

Presedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a dezvaluit ce pozitie ocupa in prezent Florian Coldea

Florian Coldea este in acest moment ofiter in rezerva si este angajat cu contract civil la Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul, a anuntat marti presedintele Comisiei parlamentare de control al activitatii SRI, Claudiu Manda.

Manda: Exista 65 de protocoale intre SRI si institutii ale statului, unul fiind cu Parchetul de pe langa ICCJ. / Membrii comisiei nu au tras o concluzie daca Florian Coldea a indeplinit toate rigorile pentru a ocupa functia de cadru didactic la Academia

Presedintele comisiei parlamentare de control al SRI, Claudiu Manda, a declarat marti ca, in prezent, sunt in vigoare 65 de protocoale incheiate intre Serviciul Roman de Informatii si diverse institutii ale statului, dar membrii comisiei nu au apucat sa verifice in ce masura respectivele protocoale respecta legislatia existenta. Acesta a mai spus ca fostul inca nu e clar daca prim-adjunct al directorului SRI Florian Coldea a indeplinit toate criteriile pentru angajarea cu contract civil la Academia Nationala de Informatii, relateaza News. ro.

Incident pe aeroport! Elena Udrea, data jos din avion

Probleme pe aeroport pentru Elena Udrea. Fosta deputata a fost data jos din avionul care se indrepta spre Timisoara. Fostul ministru al Turismului a povestit incidentul pe pagina sa de.

Politic show: Cu ce se ocupa Florian Coldea dupa ce a fost pensionat fortat; Judecatorii CCR nu vor putea fi retinuti sau arestati decat cu acordul lor; Controverse si promisiuni desarte. Ce sarbatoreste Liviu Dragnea pe 30 octombrie

PNL, PMP si USR, motiune simpla impotriva ministrului Finantelor, Ionut Misa. PNL, USR si PMP au depus, marti, la Senat, motiunea simpla impotriva ministrului de Finante, Ionut Misa, intitulata Finantista ministrului Misa - un film prost despre faliment cu acces gratuit. Serban Nicolae, dezlantuit: PSD rescrie istoria tarii dupa ce i-a schimbat si geografia. Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a venit, la inceputul saptamanii, cu o interpretare surprinzatoare a ceea ce a insemnat rezistenta anticomunista. Social-democratul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )