Libnet.ro
UNICEF

23:00

Elena Udrea, despre Laura Codruta Kovesi: Ar fi obligatoriu sa fie demisa

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, despre Laura Codruta Kovesi: Ar fi obligatoriu sa fie demisa

Elena Udrea a declarat joi ca ar fi obligatoriu ca Laura Codruta Kovesi sa fie demisa, sustinand ca sefa DNA a distrus increderea in justitia din Romania. b. continuă pe Antena3

Elena Udrea, despre Laura Codruta Kovesi: Ar fi obligatoriu sa fie demisa. Voi face plangere la CSM

Elena Udrea a declarat joi ca ar fi obligatoriu ca Laura Codruta Kovesi sa fie demisa, sustinand ca sefa DNA a distrus increderea in justitia din Romania. b.

Ar fi obligatoriu sa fie demisa

Elena Udrea a declarat astazi ca ar fi obligatoriu ca Laura Codruta Kovesi sa fie demisa, sustinand ca sefa DNA a distrus increderea in justitia din tara noastra, potrivit unor surse din media.

Doru Tulus despre Laura Codruta Kovesi: In martea de dupa inregistrari mi-a spus Maine pleci / Nu m-a iubit foarte tare niciodata, dar dupa ce au aparut acele inregistrari...

Procurorul DNA Doru Tulus, a carui revocare din functie a fost ceruta de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat, marti, la iesirea de la sedinta CSM in care a fost luata in discutie cererea de revocare, ca Laura Codruta Kovesi nu m-a iubit foarte tare niciodata, dar dupa ce au aparut acele inregistrari. Tulus sustine ca, in martea de dupa aparitia inregistrarilor, Laura Codruta Kovesi i-a spus: Maine pleci. Intrebat de jurnalisti daca el este cel care a facut inregistrarea difuzata de RTV in care se presupune ca se aude vocea sefei DNA, Tulus a raspuns: Nu, categoric.

Doru Tulus despre Laura Codruta Kovesi: Nu m-a iubit foarte tare niciodata, dar dupa inregistrari a prins ocazia sa epureze pe criterii exclusiv subiective / Intrebat daca s-au facut vreodata presiuni asupra lui in timpul anchetelor: Mie nu mi-a dat nime

Procurorul DNA Doru Tulus, a carui revocare din functie a fost ceruta de procurorul-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, a declarat, marti, la iesirea de la sedinta CSM in care a fost luata in discutie cererea de revocare, ca Laura Codruta Kovesi nu m-a iubit foarte tare niciodata, dar dupa inregistrari a prins ocazia sa epureze pe criterii exclusiv subiective. Tulus a mai spus despre Kovesi ca In martea de dupa inregistrari, l-a chemat pe politistul meu judiciar - n. red. ) cel mai vechi si i-a spus 'Pleci' . La 5 minute dupa el, i-a chemat pe ceilalti doi ofiteri ai mei si i-a mutat la alti procurori. Apoi i-a dat un sms lui Nistor, 'o sa-l las pe Tulus singur, sa se sufoce'. Intrebat de jurnalisti daca el este cel care a facut inregistrarea difuzata de RTV in care se presupune ca se aude vocea sefei DNA, Tulus a raspuns: Nu, categoric.

Elena Udrea, despre dezvaluirile privind presiunile din interiorul DNA: SUNT SOCATA (VIDEO)

Elena Udrea s-a declarat socata dupa declaratiile facute marti de procurorul Mihaela Iorga, care a sustinut ca Laura Codruta Kovesi i-a cerut ca Udrea sa fie retinuta pentru 24 de ore chiar daca Parlamentul.

Elena Udrea: Laura Codruta Kovesi trebuie sa demisioneze. O sa depun plangere impotriva sa

Fostul deputat Elena Udrea a declarat, marti, pentru stiripesurse. ro, ca va depunde plangeri peste tot in lume impotriva sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, dupa ce, procurorul Mihaela Moraru Iorga a dezvaluit ca .

Elena Udrea: Laura Codruta Kovesi este o bomba cu ceas. Zilele ii sunt numarate la conducerea DNA

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a lansat, la postul de televiziune Romania TV, o serie de acuzatii la adresa sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi.

Laura Codruta Kovesi, chemata din nou la comisia de ancheta. Sefa DNA risca sa fie reclamata la Parchet

Sefa DNA Laura Codruta Kovesi a fost din nou chemata la comisia de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Este a treia oara cand Kovesi este chemata la comisie. Daca nici de aceasta data nu va.

Dragnea, despre scandalul din DNA: Este o situatie fara precedent. Nu vad de ce Laura Codruta Kovesi ar mai refuza sa se prezinte in fata comisiei de anchetare a alegerilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, in Parlament, ca scandalul de la DNA reprezinta o situatie fara precedent, adaugand ca sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, ar trebui sa dea declaratii in comisia care ancheteaza alegerile parlamentare din 2009.

Laura Codruta Kovesi: Nu imi dau nicio demisie, nu am motive/ Nu este vorba de nicio tensiune, activitatea DNA se desfasoara normal

Nu imi dau nicio demisie, nu am motive, a declarat procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, marti, la sosirea la sediul Consiliului Superior al Magistraturii. Sectia pentru procurori a CSM ia in discutie, marti, cererea Laurei Codruta Kovesi de revocare din functie a procurorilor Doru Tulus si Mihaela Moraru Iorga.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )