Libnet.ro
UNICEF

16:00

Elena Udrea, despre Victor Ponta: Este un instrument in mana baronilor PSD

B1 B1,
Elena Udrea, despre Victor Ponta: Este un instrument in mana baronilor PSD

Deputatul PMP Elena Udrea a afirmat, vineri, ca premierul Victor Ponta este un instrument in mana baronilor PSD are au autoritate asupra lor, relateaza Agerpres. Nu este decat un instrument in. continuă pe B1

Udrea: Ponta este un instrument in mana baronilor PSD

Deputatul Elena Udrea a declarat ca premierul Victor Ponta este un instrument in mana baronilor PSD, pe care ii apara cu declaratii publice in fata legii.

Vasile Blaga: Victor Ponta este total la mana baronilor locali

Dupa raportul prezentat ieri de procurorii DNA, Vasile Blaga lanseaza un atac dur la adresa premierului Victor Ponta. Liderul PDL a spus in cadrul unei conferinte de presa organizata la Ramnicu Valcea ca prim-ministrul este la mana baronilor locali, pe care-I apara in orice conditii.

Elena Udrea: Eu pot sa il bat pe Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

Elena Udrea este sigura ca ea este candidatul care l-ar putea bate pe Victor Ponta in turul doi al alegerilor prezidentiale, insa candidatul PMP la alegerile din toamna va fi stabilit dupa euroalegerile din 25 mai.

Candideaza Elena Udrea la PREZIDENTIALE? Raspunsul pe care l-a oferit aseara fostul ministru

Elena Udrea a declarat ca este sigura ca il poate bate pe Victor Ponta in turul doi la prezidentiale. Cu toate acestea, fostul ministru precizeaza ca nu este momentul sa isi anunte candidatura la Cotroceni.

Premierul Victor Ponta este asteptat, astazi, la Pitesti

Premierul Victor Ponta este asteptat, astazi, la Pitesti. in programul acestuia, pe langa intalnirile cu oameni politici, se afla si vizita la standurile participante la Simfonia Lalelelor, de la Casa Cartii.

Elena Udrea: Baronii locali l-au pus pe Victor Ponta sef la partid si la guvern, iar acum il comanda

Deputatul PMP Elena Udrea a spus despre premierul Victor Ponta ca se afla sub comanda baronilor locali si ca are aceeasi mentalitate ca si acestia.

Elena Udrea: Ponta ori candideaza acum la prezidentiale, ori rateaza orice sansa

Deputatul PMP Elena Udrea a declarat, joi seara, ca premierul Victor Ponta va rata orice sansa daca nu va candida in acest an la prezidentiale, relateaza Evenimentul Zilei. Se lasa curtat acum la Arges, la.

Victor Ponta despre presupuse interventii pentru o numire in MAI la cererea baronului Duicu: Nu am vorbit niciodata asa ceva. Si daca vorbeam nu era nimic ilegal

Premierul Victor Ponta a declarat pentru HotNews. ro ca nu a vorbit niciodata in Guvern despre o eventuala promovarea a sefului IJP Mehedinti, Constantin Ponea, dar ca si daca ar fi facut-o nu era nimic ilegal. Sunt Premier, Politia este la Guvern, daca e grav ca eu conduc Guvernul trebuie sa fiu rasturnat de Parlament!, a declarat Victor Ponta pentru HotNews. ro. HotNews. ro i-a adresat premierului patru intrebari referitoare la faptele relatate de procurori in referatul referitor la cazul Duicu. Potrivit procurorilor, la solicitarea primului ministru, numitul Toba Petre s-a prezentat la Guvern, prilej cu care aici s-a intalnit cu numitul Duicu Ioan Adrian care i-a solicitat mentinerea temporara a numitului Ponea Constantin Stefan in functia detinuta si promovarea sa ulterioara in functia de director adjunct al Directiei Ordine Publica, solicitare cu care numitul Toba Petre s-a aratat de acord. Victor Ponta pentru HotNews. ro: Sunt Premier, Politia este la Guvern, daca e grav ca eu conduc Guvernul trebuie sa fiu rasturnat de Parlament!.

Subiectiv. Crin Antonescu ar vota-o si pe Elena Udrea

Crin Antonescu a lasat de inteles ca, in cazul in care nu va intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, este dispus sa o sprijine inclusiv pe Elena Udrea. Orice om care poate opri derapajul PSD de la.

Editie Speciala. De unde are Elena Udrea, protejata presedintelui, milioane de euro

Elena Udrea, blonda favorita a lui Traian Basescu, este fara doar si poate cel mai controversat politician milionar in Euro din Romania. Bucurandu-se de protectia totala oferita de presedinte si de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )