Libnet.ro
UNICEF

06:30

Elena Udrea, din nou la mana colegilor. Comisia juridica discuta cererea DNA

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, din nou la mana colegilor. Comisia juridica discuta cererea DNA

Comisia juridica a Camerei Deputatilor va discuta luni cererea procurorului general privind inceperea urmaririi penale a Elenei Udrea, iar votul in plen va fi dat marti, a decis Biroul permanent al forului legislativ. Udrea este suspectata de DNA de instigare la luare de mita. continuă pe Adevărul

Cererea de urmarire penala a Elenei Udrea, avizata de deputatii din Comisia juridica

ACTUALIZARE 16:16 Cererea procurorului general privind incuviintarea urmaririi penale a deputatului Elena Udrea a fost aprobata de comisia juridica a Camerei Deputatilor, transmit televiziunile de stiri. ---- Vot in Comisia juridica din Camera Deputatilor pentru Elena Udrea. DNA cere inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Turismului pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita.

Cererea de incuviintare a urmaririi penale a Elenei Udrea, avizata de Comisia juridica a Camerei Deputatilor

Cererea procurorului general pentru incuviintarea urmarii penale a Elenei Udrea a fost avizata de Comisia juridica a Camerei Deputatilor, informeaza Agerpres. Ciprian Nica, presedintele comisiei, a.

Dosarul Elenei Udrea, in Comisia juridica a deputatilor

Vot in Comisia juridica din Camera Deputatilor pentru Elena Udrea. DNA cere inceperea urmaririi penale a fostului ministru al Turismului pentru doua infractiuni de instigare la luare de mita.

Elena Udrea sustine propunerea lui Tariceanu privind ignorarea cererilor DNA pe timpul campaniei: La alegerile locale a fost o implicare DNA in campania electorala

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat luni cererea DNA de incuviintare a extinderii urmarii penale pe numele Elenei Udrea in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Miercuri,.

Comisia juridica a avizat urmarirea penala in cazul Elenei Udrea. Fostul ministru: Sa nu se amestece Kovesi in campanie

Comisia juridica a avizat, luni, urmarirea penala in cazul Elenei Udrea. Stire in curs de actualizare.

Comisia juridica a avizat cererea DNA privind inceperea urmaririi penale impotriva Elenei Udrea

Deputatii din Comisia juridica au avizat, luni, solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale impotriva Elenei Udrea in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2009. Votul in.

Elena Udrea: Femeile se urasc pentru o pereche de pantofi mai mult decat se urasc pentru functii

Elena Udrea a fost, vineri, la Parlament, pentru a studio un nou dosar in care ar fi implicata. Dar Elena Udrea a facut o declaratie surprinzatoare. Elena Udrea a explicat, in fata presei, ca.

Comisia Juridica a eliminat plafonul de 250.000 de franci elvetieni pentru romanii care pot beneficia de conversia creditelor

Comisia juridica din Camera Deputatilor a eliminat luni din proiectul legii privind conversia creditelor plafonul de 250. 000 de franci elvetieni.

Elena Udrea vorbeste despre calugarie. Ce a scris Udrea pe Facebook

Elena Udrea scrie, vineri, pe Facebook, ca a fost intrebata cat a costat campania prezidentiala din 2009 a lui Traian Basescu si, ca raspuns, Udrea sustine ca trebuie intrebat Vasile.

Dana Grecu recunoaste: M-a surprins Elena Udrea. M-au sunat colegii din redactie, intr-o zi

Dana Grecu a povestit, sambata, in emisiunea Adevaruri Ascunse, un episod mai putin cunoscut, in care Elena Udrea a vorbit despre ea. Eu am ramas surprinsa, va spun sincer, eu nu am avu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )