Libnet.ro
UNICEF

01:06

Elena Udrea, din nou la Politie pentru control judiciar

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, din nou la Politie pentru control judiciar

Elena Udrea s-a prezentat din nou la Sectia 2 de Politie pentru a semna actele controlului judiciar. Udrea se afla sub control judiciar din iunie, iar fostul ministru trebuie sa se prezinte la Politie in zilele de. continuă pe Antena3

SkyTower isi deschide din nou portile pentru publicul larg

SkyTower Building reia una dintre initiativele sale de success, respectiv evenimentul Open Doors, deschizand portile publicului intre 30 iulie si 2 august 2015.

Barack Obama face din nou senzatie. Presedintele SUA a dansat in timpul vizitei sale in Kenya

Presedintele american, Barack Obama, face din nou senzatie pe internet, fiind surprins in timpul unui dans la un dineu oficial. And for those who doubted President @barackobama s step - the LipalaDance.

Bianca Dragusanu si Victor Slav, din nou in fata altarului. Ce rochie a purtat vedeta

Bianca Dragusanu a avut parte, sambata, de un eveniment extrem de important. Ea si fostul sau sot, prezentatorul Victor Slav, au intrat din nou in biserica. Starleta a participat la nunta surorii ei, Oana, dar si la.

Cristi Borcea este din nou tata: Sotia sa a nascut o fetita intr-un spital din Miami

Cristi Borcea este din nou tata, sotia sa Alina a nascut o fetita a nascut intr-un spital din Miami, asta desi, initial ar fi vrut ca acest lucru sa se intample in tara. in cele din urma, partenera.

VIDEO. Dragoste cu nabadai. Katy Perry si John Mayer s-au despartit. Din nou

Dragoste cu nabadai. Katy Perry si John Mayer, care din 2012 au o relatie tumultoasa, s-au despartit din nou, dupa ce la inceputl anului hotarasera sa mai dea o sansa povestii lor de dragoste. d .

intalnire secreta intre Elena Udrea si noul ei iubit

Cei doi au venit separat si la fel au si plecat, insa pe tot timpul sederii lor in restaurant, barbatul a fost extrem de protector cu partenera lui, scrie cancan. ro. Dupa cea mai grea perioada din.

WTA Baku: Patricia Tig, calificata in turul al doilea! Urmeaza din nou o ucraineanca

Patricia Maria Tig, locul 154 WTA, s-a calificat pentru a doua oara in cariera sa in turul al doilea al unui turneu WTA, dupa ce a trecut de Olga Ianciuk, 297 WTA, la Baku Azerbaidjan).

Grecia, din nou la masa negocierilor, pe fondul dezvaluirii unui plan secret al oficialilor eleni

Marti este programata sa inceapa o noua runda de negocieri, pentru un program de bailout pentru Grecia, in valoare de 95 de miliarde de euro. Negocierile incep pe fondul dezvaluirilor facute.

Statul Islamic ataca din nou. A detonat camioane cu explozibili in doua sate din Siria

Militantii Statului Islamic au detonat camioane cu explozibili in doua sate din apropiere de orasul sirian Tel Abyad, controlat de kurzi, situat nu departe de granita cu Turcia, transmite agentia Reuters.

Aplicatie cu traseele din Delta Dunarii pentru turisti: Programul functioneza si in zone in care nu exista internet

Turistii pot descarca pe telefoane si tablete o aplicatie care arata obiectivele turistice din Delta Dunarii si pe ce trasee se ajunge la acestea. Dupa instalare, aplicatia poate functiona si in zone in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )