Libnet.ro
UNICEF

09:15

Elena Udrea, din nou singura. De ce s-a despartit de iubitul ei

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, din nou singura. De ce s-a despartit de iubitul ei

Elena Udrea s-ar fi despartit de iubitul ei, Valentin Chifu. Relatia lor s-ar fi incheiat din cauza presiunii mediatice. continuă pe România Liberă

Elena Udrea s-a despartit de iubitul sau, Valentin Chifu: La o asemenea presiune mediatica era normal ca acesta sa fie finalul acestei relatii

Elena Udrea s-a despartit de iubitul sau, Valentin Chifu, potrivit unor surse politice. Contactata de cancan. ro, Udrea nu a facut niciun comentariu despre acest subiect - Stiti ca sunt o persoana discreta, nu.

Elena Udrea s-a despartit de iubitul ei. Cine a facut anuntul bomba

Elena Udrea s-a despartit de iubitul ei, afaceristul Valentin Chifu. Despartirea este surprinzatoare, mai ales ca cei doi au fost filmati in ultimele zile impreuna, in diferite ipostaze, scrie.

Ce spune Elena Udrea despre despartirea de iubitul mai tanar: Stiti ca sunt o...

Elena Udrea s-a despartit de Valentin Chifu, iubitul ei. Desi toata lumea credea ca blonda este fericita la bratul unui tinerel, realitatea pare a fi alta. Udrea i-a spus adio iubitului, de vina fiind, se.

Elena Udrea vrea sa scape de controlul judiciar. Fostul ministru a ajuns in fata instantei, dar judecatorii au facut o cerere de abtinere asupra solicitarii politicianului

Elena Udrea se prezinta din nou in fata instantei supreme. Fostul ministru al Turismului a contestat decizia prin care nu i s-a admis solicitarea de ridicare a controlului judiciar in dosarul Gala Bute. in 4.

Elena Udrea ramane sub CONTROL JUDICIAR. inalta Curte a amanat judecarea contestatiei

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat marti, din nou, judecarea contestatiei Elenei Udrea fata de mentinerea controlului judiciar.

Elena Udrea ar putea scapa de controlul judiciar

Elena Udrea merge astazi in fata magistratilor de la Instanta Suprema. Magistratii trebuie sa decida daca accepta cererea de ridicare a masurii controlului judiciar in dosarul Gala Bute. Udrea este acuzata.

Elena Udrea: Nu exista o criza a imigrantilor economici, ci o criza a refugiatilor. Presa face jocul celor care vor sa limiteze dreptul la libera circulatie in interiorul UE

Elena Udrea critica presa din Romania pentru modul in care prezinta cel mai fierbinte subiect al saptamanii: criza imigrantilor. Fostul ministru este de parere ca trebuie facuta o distinctie precisa intre .

Elena Udrea: Epopeea Codului Fiscal este proba demagogiei si ipocriziei politicienilor. La noua runda de negocieri au cazut de acord, fiecare obtinand ceva imagine din modificarile aduse

Elena Udrea a comentat joi, printr-o postare pe Facebook, discutiile de pe scenda politica pe tema Codului Fiscal, precizand ca aceasta epopee este proba demagogiei si ipocriziei.

Elena Udrea, despre marirea salariilor medicilor: O decizie buna, dar cu aceasta solutie punctuala nu se rezolva problemele din sistemul sanitar romanesc

Elena Udrea este de parere ca mjorarea salariilor din sistemul sanitar cu 25% nu va rezolva problemele stringente ale acesui sector. Fostul ministru sustine ca Guvernul trebuie sa implementeze o Lege a.

Elena Udrea ataca guvernul Ponta: Marirea salariilor medicilor nu rezolva problemele din sistemul sanitar

Elena Udrea gaseste motive sa critice guvernul Ponta si cand il lauda. intr-o postare pe Facebook, deputatul recunoaste ca marirea salariilor medicilor cu 25% este o masura buna, dar spune ca executivul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )