Libnet.ro
UNICEF

15:00

Elena Udrea: Nu am nicio indoiala ca Traian Basescu este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar

B1 B1,
Elena Udrea: Nu am nicio indoiala ca Traian Basescu este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar

Traian Basescu este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar, iar CNSAS a luat locul DNA ca instrument de scoatere din scena politica a nedoritilor, a scris sambata, Elena Udrea pe pagina sa de. continuă pe B1

Elena Udrea, despre posibila colaborare cu securitatea a lui Basescu: Este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar / CNSAS a luat locul DNA ca instrument de scoatere din scena politica a nedoritilor

Elena Udrea il apara pe Traian Basescu pe Facebook, dupa ce in presa au aparut informatii ca Traian Basescu a fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu securitatea, spunand ca acesta este lucrat pentru a nu pleca europarlamentar, subliniind ca nu poate spune cu certitudine pentru cine este el o amenintare, dar una dintre variante este ca vor voturile PMP pentru partidele sustinute de noua Securitate, PNL sau USR-PLUS. De asemenea, Udrea spune ca CNSAS este noul DNA si ca cei care au un interes il vor, din nou, scos din joc pe Traian Basescu.

Elena Udrea, reactie dupa ce Traian Basescu a fost acuzat ca a colaborat cu Securitatea: CNSAS a luat locul DNA

Fostul consilier prezidential Elena Udrea reactioneaza din Costa Rica la acuzatiile aduse de CNSAS lui Traian Basescu potrivit carora fostul presedinte a colaborat cu Securitatea. Hmmm. tare chestia asta cu.

Dosar de politician (B1 TV), cu Traian Basescu unic invitat: Nicio intrebare legata de informatia ca ar fi fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea

Traian Basescu a fost unicul invitat al lui Silviu Manastire la Dosar de politician de pe B1 TV. Desi am asteptat cu totii sa vedem ce zice fostul presedinte despre informatia ca ar fi fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea, intrebarea nu a mai venit. Fara comentarii!.

Reactia lui Traian Basescu, dupa decizia CNSAS privind colaborarea cu Securitatea

Traian Basescu a oferit prima reactie dupa decizia Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii CNSAS) privind colaborarea cu Securitatea. Fostul presedinte al Romaniei a declarat ca va avea o pozitie publica referitoare la acest subiect abia dupa ce va merge sa studieze dosarul. CNSAS a anuntat, prin intermediul unui comunicat publicat pe site, ca a [] .

Traian Basescu, trimis in judecata pentru colaborare cu Securitatea

Traian Basescu a fost trimis in judecata de CNSAS pentru colaborare cu Securitatea, scrie Europa Libera. Dosarul de retea ar contine doar copertile pe microfilm, in timp ce 2 note informative ar fi fost descoperite in dosarele altor persoane care ar fi avut dosare de urmarire informative. Potrivit unor surse care nu sunt citate de [] .

TRAIAN BASESCU: Liviu Dragnea si Viktor Orban, doi rataciti prin Europa

Fostul presedinte Traian Basescu ii califica pe liderul PSD Liviu Dragnea si pe premierul ungar Viktor Orban drept doi rataciti prin Europa.

Descoperiti. inregistrarile care il ingroapa pe Traian Basescu

Andreea Sava a prezentat in exclusivitate la emisiunea Descoperiti, inregistrari-bomba cu Traian Basescu de pe vremea cand acesta nu era presedintele Romaniei si nu era asa sigur ca i s-a distrus.

Traian Basescu il avertizeaza pe Iohannis: Eu, in locul lui, as avea o singura mare grija: sa nu se rateze referendumul. Ar fi o lovitura pentru justitie!

Traian Basescu il avertizeaza pe presedintele Klaus Iohannis cu privire la riscul esuarii referendumului privind justitia. Fostul sef de stat considera ca invalidarea consultarii populare ar reprezenta o.

Traian Basescu, despre premierul olandez Mark Rutte: Un arogant! Si Germania s-a saturat de jocurile Olandei

Traian Basescu a lansat un atac la adresa premierului olandez Mark Rutte, pe care l-a catalogat drept un arogant, in contextul in care acesta a declarat ca Romania nu va intra in Spatiul Schengen pana cand nu.

Moarte suspecta la CNSAS. Legatura cu fostul presedinte Traian Basescu

Dezvaluiri cutremuratoare in legatura cu dosarul lui Traian Basescu de la CNSAS. Angajata CNSAS care a avut in lucru dosarul fostului presedintes-a sinucis chiar in timp ce lucra la ancheta. Dosarul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )