Libnet.ro
UNICEF

08:30

Elena Udrea: PMP nu exclude posibilitatea unei aliante cu PNL, pentru ca orice rau este mai mic decat un presedinte de la PSD

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea: PMP nu exclude posibilitatea unei aliante cu PNL, pentru ca orice rau este mai mic decat un presedinte de la PSD

Deputatul Elena Udrea a declarat, in cadrul unei conferinte de presa ce s-a desfasurat la Craiova, ca PMP ia in calcul posibilitatea de a sustine un candidat la Presedintie care sa-l invinga pe candidatul PSD, Victor Ponta, considerand ca orice rau este mai mic decat un presedinte de la PSD. continuă pe Adevărul

Elena Udrea: Ne asteptam ca PNL sa sustina candidatul PMP in turul doi la alegerile prezidentiale

Deputatul Elena Udrea a afirmat, sambata, la Croaiva, ca PMP se asteapta ca PNL sa sustina candidatul acestui partid in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de la sfarsitul acestui an, relateaza.

Elena Udrea vrea ca PNL sa sustina candidatul PMP la prezidentiale

Elena Udrea a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Craiova, ca PMP ia in calcul ca PNL sa sustina candidatul acestui partid in turul al doilea al alegerilor prezidentiale de la sfarsitul.

VIDEO Elena Udrea a primit la Craiova o papornita cu praz

Elena Udrea a primit astazi pe scena Filarmonicii din Craiova o papornita cu praz ca sa ii aminteasca de olteni. Deputatul PMP a declarat ca Romania are nevoie de un presedinte care sa duca la capat proiectele lui Traian Basescu.

Elena Udrea revine in Valcea. Aceasta va fi insotita de Baconschi si Funeriu

Elena Udrea revine in judetul Valcea, sambata. De aceasta data, fostul ministru va sustine o conferinta de presa in Dragasani, acolo unde se infiinteaza o filiala a Partidului Miscarea Populara PMP).

Elena Udrea: Nu vrem sa facem alianta cu PNL-ul pana nu se pozitioneaza ferm in opozitie

Nu vrem sa facem o alianta cu PNL-ul, pana nu se pozitioneaza cu fermitate in opozitie. Oricum, in acest moment nu ne intereseaza soarta USL-ului. Ne este egal daca USL-ul dispare sau nu, a declarat, miercuri, la Bacau, Elena Udrea. Partidul Miscarea Populara si-a lansat, la Bacau, Pactul pentru Moldova, un proiect de dezvoltare pentru ca regiunea Nord-Est sa piarda statutul de cea mai saraca regiune din Europa.

Elena Udrea: USL se va rupe pana luni

USL se va rupe pana luni, fiind vorba de un scandal intre Victor Ponta si Crin Antonescu, generat doar din dorinta de a castiga alegerile prezidentiale, a declarat, vineri, la Targoviste, Elena Udrea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )