Libnet.ro
UNICEF

16:30

Elena Udrea, reactie dura dupa ce a ramas fara avocat. Abuz de drept

Playtech Playtech,
Elena Udrea, reactie dura dupa ce a ramas fara avocat. Abuz de drept

Clipe grele pentru Elena Udrea! Fostul ministru al Turismului si-a pierdut recent avocatul care o reprezinta de cinci ani in instanta. Ce a anuntat aceasta azi, marti, la Curtea de Apel Bucuresti? Elena Udrea, cerere surprinzatoare dupa ce a ramas fara avocat Soarele se pare ca nu a stat mult pe strada Elenei Udrea. Aceasta . continuă pe Playtech

Elena Udrea, parasita de avocat. De ce a rupt avocatul Alexandru Chiciu contractul de reprezentare cu fosta sefa a PMP

Elena Udrea a ramas fara avocat si a fost foarte aproape sa fie sanctionata pentru abuz de drept, dupa ce instanta a constatat, marti, ca si fostul ministru al Dezvoltarii si aparatorul sau lipsesc de la termen in procesul finantarii ilegle a campaniei electorale din 2009.

Elena Udrea ramane fara avocat in dosarul finantarii campaniei electorale Judecatoare: Poate fi un abuz de drept

Curtea de Apel Bucuresti a amanat marti, pentru 24 martie, dosarul in care Elena Udrea este judecata pentru instigare la luare de mita si spalare a banilor in legatura cu finantarea campaniei electorale de la alegerile prezidentiale din 2009.

Un spital din Bucuresti limiteaza accesul vizitatorilor din cauza ca a ramas fara masti de protectie si nu mai are de unde sa cumpere altele: Vizitatorii sustrageau intreaga cutie cu masti

Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti a decis sa limiteze accesul vizitatorilor din cauza ca a mai ramas doar cu un stoc mic de masti de protectie si risca sa nu mai aiba de unde sa cumpere alte masti. Managerul spitalului, Beatrice Mahler, a explicat, pentru HotNews. ro, ca spitalul a decis inca de acum cateva saptamani sa restrictioneze accesul vizitatorilor in contextul epidemiei de gripa, iar acestia aveau voie sa intre in spital doar cu masti de protectie, botosei si halate de unica folosinta. Spitalul a oferit o perioada aceste materiale, insa unii dintre vizitatori sustrageau intreaga cutie cu masti, spune managerul Beatrice Mahler.

Ciolacu, reactie exploziva dupa retragerea lui Orban: Am incalcat vreo lege? CCR arata altceva!

Marcel Ciolacu a avut o prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a anuntat retragerea lui Ludovic Orban din pozitia de premier desemnat. Liderul PSD sustine ca social-democratii nu vor propune un candidat, insa exclud varianta de a sustine un premier PNL.

Tudorel Toader, reactie fulger dupa decizia CCR privind desemnarea lui Orban

Tudorel Toader a transmis un mesaj dupa decizia CCR de luni. Fostul ministru al Justitiei sustine ca autoritatile se investesc in vederea indeplinirii competentelor ce le revin.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )