Libnet.ro
UNICEF

21:30

Elena Udrea recunoaste ca protejata sa de la Primaria Capitalei are probleme mintale: Cine mai e normal azi?!

Antena3 Antena3,
Elena Udrea recunoaste ca protejata sa de la Primaria Capitalei are probleme mintale: Cine mai e normal azi?!

Elena Udrea recunoaste ca Simona Cretu, femeia pe care a propulsat-o in functia de consilier la Primaria Capitalei ar putea avea unele probleme psihice. Udrea incearca sa bagatelizeze insa declaratiile. continuă pe Antena3

Elena Udrea critica atitudinea liderilor fata de criza refugiatilor: Pot arunca Europa in aer

Intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook, deputatul independent Elena Udrea sustine ca Uniuniea Europeana are niste lideri fara viziune, preocupati de interese electorale marunte, pot arunca in aer Europa.

Elena Udrea, despre atitudinea liderilor europeni privind criza refugiatilor: Uite cum niste lideri fara viziune, preocupati de interese electorale marunte, pot arunca in aer Europa

Elena Udrea, comenteaaza luni, printr-un mesaj postat pe Facebook, atitudinea liderilor UE in ceea ce priveste criza refugiatilor, subliniind ca Europa nu are lideri cu viziune. Ce se intampla cand Europa nu.

Elena Udrea: Avem un presedinte slab

Fosta ministra Elena Udrea a spus, in contextul crizei refugiatilor, ca Romania are un presedinte slab si ca aceasta criza ar fi cerut un sef de stat mai implicat.

Elena Udrea ataca liderii UE pe Facebook: Oameni fara viziune care pot arunca in aer Europa!

Elena Udrea a lansat un atac la adresa liderilor europeni, intr-o postare pe pagina de Facebook, despre criza imigrantilor, aratand ca oameni fara viziune si preocupati de interese electorale marunte pot.

De ce sustine Elena Udrea ca unii lideri politici NU au dosare penale

Elena Udrea a declarat ca unor oameni politici importanti nu li se fac dosare penale pentru ca sunt protejati de clasa politica.

Elena Udrea: Sunt ambasadori pomeniti cu nume si prenume in dosare de mare coruptie in Romania (VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata la postul B1 TV, ca unii ambasadori sunt pomeniti in dosare penale. Potrivit fostul.

Elena Udrea: Exista lideri politici protejati. Unora nu li se fac dosare penale, iar alora li se fac pe banda rulanta (VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata la postul B1 TV, ca liderii de partid sunt protejati de clasa politica. Fostul ministru al.

Elena Udrea: Exista lideri politici protejati. Unora nu li se fac dosare penale, iar altora li se fac pe banda rulanta (VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata la postul B1 TV, ca liderii de partid sunt protejati de clasa politica. Fostul ministru al.

Elena Udrea: Decizia cu care se duce Gabriel Oprea la J.A.I. este la jumatate (VIDEO)

Elena Udrea a declarat duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul Cuvant, moderata de Catalin Striblea si difuzata la postul B1 TV, ca este corecta decizia Romaniei de a nu fi de acord cu acele cote.

Dovada ca Elena Udrea nu s-a despartit de misteriosul iubit

Elena Udrea nu i-a spus adio omului de afaceri cu zece ani mai tanar care i-a fost alaturi in cea mai grea perioada din viata ei. Valentin Chifu se bucura in continuare de bunurile fostei blonde de la Cotroceni, semn.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2962 seconds )