Libnet.ro
UNICEF

19:45

Elena Udrea si-a adus iubitul in Costa Rica, pentru a petrece Pastele impreuna. PRIMA FOTOGRAFIE POSTATA DE ALEXANDROV (FOTO)

B1 B1,
Elena Udrea si-a adus iubitul in Costa Rica, pentru a petrece Pastele impreuna. PRIMA FOTOGRAFIE POSTATA DE ALEXANDROV (FOTO)

Elena Udrea va petrece Pastele alaturi de Adrian Alexandrov, in Costa Rica. Fostul ministru se afla de cateva luni peste Ocean, de unde nu se va intoarce curand din cauza problemelor cu sarcina. Reamintim ca. continuă pe B1

Iubitul Elenei Udrea a plecat in Costa Rica pentru a-i fi alaturi de Paste

Dupa toate problemele cu care se confrunta, iubitul Elenei Udrea a plecat sa-i fie alaturi! Adrian Alexandrov a luat o decizie extrem de importanta. Acesta a decis ca trebuie sa fie alaturi de mama viit.

Iubi a luat avionul si dus a fost! Ce a facut Adrian Alexandrov, dupa ce Elena Udrea a pierdut unul dintre gemeni

Decizie importanta luata de Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea. Fosta blonda de la Cotroceni nu trece printr-o perioada deloc buna, aflandu-se in Costa Rica, acolo unde urmeaza un tratament ca urmare a.

Elena Udrea, in pericol sa piarda si al doilea copil. Marturisiri sfasietoare

Elena Udrea a facut noi declaratii, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre sarcina si starea ei de sanatate. Fostul deputat si ministru se teme sa nu piarda si al doilea.

Elena Udrea se dezlantuie: Aceasta este justitia pe care vor unii sa o recunosc?

Elena Udrea tuna si fulgera dupa ce Dinu Pescariu a mai scapat de un dosar penal. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici, care prin abuzuri uriase au transformat justitia in.

Elena Udrea, reactie dura dupa decizia din dosarul Microsoft: Acesti nemernici trebuie sa-mi hotarasca mie viata?!

Elena Udrea reactioneaza dur dupa ce, joi, Tribunalul Bucuresti a anuntat retrimiterea dosarului Microsoft inapoi la DNA. Aceasta e justitia pe care vor unii sa o recunosc????? Acesti nemernici,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )