Libnet.ro
UNICEF

22:45

Elena Udrea, transformata de inchisoare

ADPM ADPM,
Elena Udrea, transformata de inchisoare

Elena Udrea a fost eliberata din Penitenciarul Targsor, dupa 72 de zile de stat dupa gratii, si va ramane in perioada urmatoare in arest la domiciliu. Iata cat de transformata este dupa cele peste doua luni. continuă pe ADPM

Masuri sporite de securitate pentru Elena Udrea, dupa ce aceasta a fost amenintata cu moartea (VIDEO)

Elena Udrea a primit masuri sporite de securitate, este vorba despre un dispozitiv special pentru protectie, informeaza B1 TV. Fostul ministru a fost amenitat cat timp se afla in arest, motiv pentru care.

Elena Udrea, la iesirea din penitenciar: Multumesc celor care au avut incredere in mine

Elena Udrea a declarat, la iesirea din Penitenciarul Targsor, ca faptul ca a putut iesi astazi din inchisoare arata ca justitia are o sansa, ca exista profesionisti, oameni curajosi care pot face ca justitia sa fie dreapta, ea multumindu-le celor care.

Elena Udrea va fi plasata in arest la domiciliu

ACTUALIZARE 14:40 Elena Udrea a parasit Penitenciarul de Femei Targsor Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale Elena Udrea a fost eliberata joi din Penitenciarul de Femei Targsor, dupa ce iCCJ a decis definitiv inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu.

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in conditiile in care a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Udrea a fost transferata, joi, la Penitenciarul pentru femei de la.

Elena Udrea, in arest la ea acasa. A plecat de la Sectia 14 de Politie catre apartamentul sau de lux

Update 19. 05 - Elena Udrea a plecat de la sectia 14 de Politie catre apartamentul sau de lux din complexul Stejarii. Udrea a fost insotita la sectia de Politie de avocatul sau Alexandru Chiciu. Fostul ministru.

Elena Udrea a asteptat trei ore la Sectia de Politie, din cauza unei incurcaturi privind actele. Avocat: Au fost chestiuni pur administrative, s-au rezolvat (VIDEO)

00 Elena Udrea a plecat de la Sectia 14 de Plolitie dupa aproximativ trei ore. Fostul ministru nu a facut declaratii la iesirea din sectia de politie. in schimb, Alexandru Chiciu, avocatul Elenei.

Ruxandra Dragomir, in drum spre Penitenciarul Targsor: Elena Udrea nu se mai simtea bine. Ma bucur ca a fost eliberata

La aflarea vestii ca Elena Udrea va fi eliberata, Ruxandra Dragomir a plecat spre Penitenciarul Targsor. Fosta tenismena a declarat ca este foarte bucuroasa pentru ca judecatorii inaltei Curti au facut.

Ruxandra Dragomir, la iCCJ: Elena Udrea este ingrijorata. Acea mutare a fost un neprevazut, nici avocatii nu au stiut (VIDEO)

Ruxandra Dragomir este prezenta la inalta Curte de Casatie si Justitie acolo unde Elena Udrea va afla astazi daca ramane sau nu in arest. in urma vizitei de vineri pe care a efectuat-o la penitenciarul.

Elena Udrea a fost adusa la iCCJ

Deputata Elena Udrea, aflata in arest preventiv in dosarul Gala Bute, a fost adusa, marti, de la Penitenciarul Targsor, la inalta Curte de Casatie si Justitie.

Elena Udrea, eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu, in arest la domiciliu

Elena Udrea a fost eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu a reusit sa obtina arestul la domiciliu, dupa 10 zile petrecute la Penitenciarul Targsor si alte 62 in arestul central. Imed.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )