Libnet.ro
UNICEF

06:15

Elena Udrea, traumatizata de contactul cu detinutele de la Penitenciarul Targsor. Amenintata si fara posibilitatea sa faca cumparaturi

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea, traumatizata de contactul cu detinutele de la Penitenciarul Targsor. Amenintata si fara posibilitatea sa faca cumparaturi

Viata Elenei Udrea se complica din ce in ce mai tare. Dupa ce abia se obisnuise cu celula pe care o ocupa in Arestul Central al Politiei Capitalei, aceasta a fost nevoita sa treaca printr-o noua incercare la sfarsitul saptamanii trecute. Concret, fostul ministru a fost mutat in Penitenciarul pentru femei Targsor. continuă pe Adevărul

Elena Udrea: Mutarea mea la penitenciarul de femei de la Targsor reprezinta o incercare de umilire si distrugere a omului Elena Udrea; o aberatie legislativa si o mare mizerie

Despre mutarea sa la penitenciarul de femei de la Targsor, Elena Udrea, intr-un mesaj pe pagina de Facebook, sustine ca aceasta masura reprezinta o incercare de umilire si distrugere a omului Elena Udrea.

Udrea cere protectie sporita la Penitenciarul Targsor, dupa ce a primit o scrisoare de amenintare

Elena Udrea cere sporirea masurilor de supraveghere a sa la Penitenciarul Targsor, aratand ca a inceput sa resimta o temere dupa ce a primit o scrisoare de amenintare in arest.

Udrea, vizitata de Ruxandra Dragomir la Penitenciarul Targsor

Elena Udrea a fost vizitata de Ruxandra Dragomir vineri, in penitenciarul de la Targsor. Prietena lui Udrea a scris pe Facebook ca a trecut printr-o experienta umilitoare cand a vazut conditiile in care.

VIDEO Elena Udrea va cere protectie sporita la Targsor, dupa ce ar fi primit o scrisoare de amenintare

Elena Udrea va cere la Penitenciarului Targsor sporirea masurilor de supraveghere a sa, aratand ca a inceput sa resimta o temere dupa ce ar fi primit o scrisoare de amenintare in arest.

Politic Show: Ce-si doreste Mircea Geoana de la alianta cu PNL, cum il descrie pe Ponta si in ce relatii a ramas cu Marian Vanghelie; Avocat: Elena Udrea este mahnita si surprinsa de mutarea la Targsor; Nichita, baronul-spion din PSD

Rovana Plumb, apel catre Alina Gorghiu: Revizuirea Constitutiei e un proces extrem de important, nu este un moft. Presedintele Consiliului. Daciana Sarbu cere institutiilor europene implicare mai hotarata in lupta impotriva obezitatii, in special in randul copiilor. Comisia Europeana trebuie.

Elena Udrea cere protectie marita in penitenciar

Elena Udrea va cere la Penitenciarului Targsor sporirea masurilor de supraveghere a sa, aratand ca a inceput sa resimta o temere dupa ce a primit o scrisoare de amenintare in arest.

Elena Udrea, amenintata cu MOARTEA. Penitenciarul Targsor a inceput o ancheta

Este ancheta la penitenciarul Targsor, dupa ce Elena Udrea ar fi fost amenintata cu moartea. Conducerea inchisorii s-a autosesizat si a demarat o cercetare administrativa, pentru a verifica daca.

Elena Udrea, umilita in penitenciarul Targsor. Care sunt problemele cu care se confrunta in inchisoarea de femei

Elena Udrea a postat un mesaj pe Facebook prin intermediul echipei sale de comunicare in care spune ca mutarea la penitenciarul de femei Targsor reprezinta o forma de umilire, distrugere, o incercare de suprimare emotionala si intelectuala. La randul lui, aparatorul acesteia spunea aseara ca Elena Udrea este mahnita ca nu-si poate cumpara nimic de la magazinul inchisorii.

Elena Udrea a fost transferata la penitenciarul Targsor. Ar putea sta in aceeasi celula in care a stat si prietena ei de shopping, Alina Bica

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, a fost transferata la Penitenciarul pentru femei de la Targsor Prahova). Tot acoolo a fost incarcerata si prietena ei, fosta sefa a DIICOT cu care facea.

Elena Udrea se simte umilita, ca a fost mutata la Penitenciarul Targsor

Elena Udrea se simte umilita, ca a fost mutata la Penitenciarul Targsor, la fel ca orice alt detinut. intr-o postare pe Facebook, echipa de comunicare o martirizeaza pe protejata lui Basescu,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )