Libnet.ro
UNICEF

23:45

Elena Udrea: Le urez succes celor care au castigat azi, chiar daca eu am votat cu Traian Basescu si PMP

Adevărul Adevărul,
Elena Udrea: Le urez succes celor care au castigat azi, chiar daca eu am votat cu Traian Basescu si PMP

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. Noulde atunci a devenit vechiul, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea. continuă pe Adevărul

Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Cu cine a votat blonda azi

Alegeri locale 2020. Elena Udrea, fostul ministru al Turismului a mers la vot. Aceasta a anuntat pe Facebook cu cine anume a votat. Astfel, aceasta a marturist ca a votat pe vechi si canou nu inseamna neaparat si mai bun, spune ea. Alegeri locale 2020. Elena Udrea s-a dat de gol! Am votat, gata! Ce .

Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Dezvaluirea facuta dupa alegerile locale din 2020. intre Nicusor Dan, cel care a castigat la alegerile locale si Elena Udrea exista o legatura nestiuta. Ce legatura este intre Nicusor Dan si Elena Udrea in urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvaluit ce legatura exista intre ea si castigatorul alegerilor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Gabriela .

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Elena Udrea, mesaj dupa alegerile locale 2020

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea a analizat cu atentie alegerile locale desfasurate duminica, 27 septembrie 2020. Dupa alegeri, a postat un mesaj pe retelele de socializare in care precizeaza ca istoria se repeta si electoratul care a votat cu entuziasm noul, are nevoie sa fie hranit periodic cu ideea de schimbare.

Elena Udrea, dupa iesirea de la urne: Am dat votul pe vechi. S-a tot dovedit ca ce-i nou e din ce in ce mai prost si mai corupt

Elena Udrea a votat pe vechi. Fostul ministru a transmis, dupa exercitarea votului, ca a pus stampila pe cel mai bun. Udrea a mai transmis ca, in opinia ei nou nu inseamna neaparat si mai.

Elena Udrea, elogiu pentru Traian Basescu: Am votat pe cel mai bun! Ce sansa pentru Bucuresti si pentru Romania!

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii si Turismului, a anuntat ca a votat cel mai bun candidat, lasand sa se inteleaga ca a pus stampila pe Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei si actual candidat al PMP la Primaria Capitalei.

ROBERT NEGOITA: Le multumesc tuturor celor care au iesit la vot; il felicit pe Nicusor Dan

Robert Negoita, castigator al unui nou mandat de primar in Sectorul 3, conform datelor partiale anuntate de BEC, a multumit celor care au iesit duminica la vot si l-a felicitat pe Nicusor Dan pentru rezultatul obtinut in competitia pentru Primaria Capitalei, mentionand ca Bucurestiul are nevoie de multe schimbari in bine.

DSP Bucuresti trimite SMS celor care au coronavirus

Bucurestenii care isi fac testul pentru COVID-19 sunt anuntati prim SMS, de Directia de Sanatate Publica, daca sunt bolnavi, conform Digi24. ro.

5 intrebari frecvente ale celor care vor sa doneze plasma. Nu am fost testat pentru COVID-19, dar am avut simptome compatibile cu virusul. Pot dona?

Daca ai avut COVID 19 si te-ai vindecat, sangele tau si, implicit, plasma din sange contin anticorpi care i-ar putea ajuta pe altii sa lupte mai bine impotriva noului coronavirus. Pentru a fi informat corect, iti oferim raspunsurile la 5 intrebari frecvente ale persoanelor care vor sa doneze, de la cat de des se poate dona, la ce beneficii ai post donare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )