Libnet.ro
UNICEF

18:15

Un elev de 17 ani s-ar fi sinucis intr-o sala de meditatii, la Miercurea Ciuc. Amanuntul care sporeste misterul mortii sale

Adevărul Adevărul,
Un elev de 17 ani s-ar fi sinucis intr-o sala de meditatii, la Miercurea Ciuc. Amanuntul care sporeste misterul mortii sale

Un adolescent a fost gasit mort, vineri, in sala de meditatii a unui liceu din Miercurea Ciuc, judetul Harghita. Medicii de la Serviciul de Ambulanta sustin ca ar fi vorba despre o sinucidere. continuă pe Adevărul

Tragedie in Miercurea Ciuc! Un elev de 17 ani s-a sinucis in liceul la care invata

Un elev de 17 ani din Miercurea Ciuc s-a sinucis intr-o clasa a liceului la care invata. Adolescentul s-ar fi injunghiat cu un cutit in zona pieptului. Autoritatile au fost sesizate in privinta unei.

Motivul pentru care elevul de 17 ani din Miercurea Ciuc s-ar fi sinucis in liceu. Ce spune directoarea institutiei de invatamant

Un elev in varsta de 17 ani a fost gasit vineri mort in sala de meditatii a unui liceu din Miercurea Ciuc, cu o plaga intepata la nivelul inimii, medicii de la Serviciul de Ambulanta afirmand ca ar fi.

Gest extrem la un liceu din Harghita. Un elev a fost gasit mort in sala de meditatii (VIDEO)

Gest extrem la un liceu din Miercurea Ciuc. Un elev in varsta de 17 ani a fost gasit mort in sala de meditatii. Medicii de la Serviciul de Ambulanta au afirmat ca este vorba despre o sinucidere. Colegii.

O familie si-a ingropat fiul de 17 ani, dar au vrut sa-l dezgroape pentru o alta autopsie. Cand au ridicat capacul sicriului au inlemnit: Doamne, Dumnezeule!

Parintii unui tanar de 17 ani al carui cadavru a fost gasit intr-o sala de sport au decis ca trupul baiatului sa fie exhumat pentru a demonstra ca moartea fiului lor nu a fost un simplu accident. Familia.

Elev gasit mort in sala de meditatii a unui liceu in Miercurea Ciuc Acesta s-ar fi sinucis

Un elev in varsta de 17 ani a fost gasit vineri mort in sala de meditatii a unui liceu din Miercurea Ciuc, dupa ce s-ar fi injunghiat in piept, relateaza Agerpres.

Cine era elevul care s-a sinucis intr-o sala de clasa din Miercurea Ciuc. Ce au descoperit anchetatorii

Un elev de 17 ani din Miercurea Ciuc s-a sinucis in sala de clasa a liceului. Medicii de la Serviciul de Ambulanta au precizat ca in momentul in care au ajuns la fata locului, elevul era intins cu fata in sus, fara suflare si cu o plaga intepata in zona inimii. inca nu se cunosc .

Fata de 17 ani, amenintata de fostul prieten ca o pune la matrimoniale. O sa te sune lumea sa te intrebe cat e m..a!

Despartirea dintre cei doi a degenerat in amenintari cu postarea de poze si anunturi pe diferite site-uri specializate in matrimoniale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )