Libnet.ro
UNICEF

23:01

Un elev din Constanta nu a fost acceptat in sala de examen pentru ca avea temperatura prea mare

România Liberă România Liberă,
Un elev din Constanta nu a fost acceptat in sala de examen pentru ca avea temperatura prea mare

Un singur elev din Romania, inscris la Evaluarea Nationala, nu a primit acceptul medicilor de a intr. continuă pe România Liberă

O eleva din Constanta, respinsa la Evaluarea Nationala pentru ca avea febra peste 37,3: Avea o infectie la nivelul tractului digestiv

O eleva de la Scoala Gimnaziala nr. 29 din Constanta nu a putut sustine Evaluarea Nationala pentru ca nu a trecut de triajul epidemiologic. Fata avea febra peste 37,3 grade Celsius, fara a fi infectata cu Covid-19, ci din cauza unei infectii la nivelul tractului digestiv. Asociatia Elevilor din Constanta AEC) acuza Ministerul Educatiei si Cercetarii ca blocheaza dreptul la educatie.

Elev din Constanta, depistat cu temperatura mai mare de 37,3 grade C la Evaluarea Nationala

Luni, 15 iunie, a avut loc proba scrisa la Limba si literatura romana la examenul de Evaluare Nationala. Un elev din Constanta a fost depistat cu temperatara de peste 37,3 grade.

Explicatiile autoritatilor in cazul elevei din Constanta care nu a putut sustine Evaluarea Nationala fiindca a avut enterocolita

Eleva din Constanta, care nu a putut sustine luni prima proba de la Evaluarea Nationala pentru ca avea temperatura mai mare de 37,3 grade, avea enterocolita, a anuntat Ministerul Educatiei. Asociatia Elevilor din Constanta acuza Ministerul Educatiei si Cercetarii ca a blocat inca o data dreptul la educatie, eleva nefiind lasata sa sustina examenul desi nu a fost diagnosticata cu COVID-19. Sorin Mihai, seful ISJ Constanta, a declarat pentru HotNews. ro ca la triaj eleva avea o temperatura de 37,6 si nu a putut prezenta documente care sa sustina diagnosticul.

Un singur elev din toata tara a venit cu temperatura la Evaluarea Nationala

Un singur absolvent de gimnaziu a fost raportat cu temperatura peste 37,3 grade cand s-a prezentat luni pentru primul examen din Evaluarea Nationala, informeaza Ministerul Educatiei si Cercetarii, citat de Agerpres.

Un elev din Iasi nu poate sustine Evaluarea Nationala din cauza COVID-19

Un elev de clasa a VIII-a de la Scoala Vasile Conta din Iasi rateaza proba de Limba si Literatura Ro.

Se dau din nou bilete de tratament balnear pentru pensionari. Ce trebuie sa faci

Casa Nationala de Pensii Publice CNPP) va acorda din nou bilete pentru tratamentul balnear, in contextul in care aceste tipuri de activitati au fost interzise in ultimele luni, din cauza epidemiei de coronavirus. Se dau din nou bilete de tratament balnear. Ce trebuie sa faca pensionarii Casa de pensii va relua acordarea de bilete de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )