Libnet.ro
UNICEF

20:15

Elev din Mures notat cu 8 la purtare din cauza parului. Cazul va ajunge la Ministerul Educatiei: in fiecare zi ii spuneau Nu te-ai tuns!

Adevărul Adevărul,
Elev din Mures notat cu 8 la purtare din cauza parului. Cazul va ajunge la Ministerul Educatiei: in fiecare zi ii spuneau Nu te-ai tuns!

Directorul unui liceu din Tarnaveni judetul Mures) este acuzat ca ii judeca pe elevi dupa vechile regulamente dinainte de 1989, cand copiii puteau fi pedepsiti oricand si pentru orice motiv. continuă pe Adevărul

Un elev din Tarnaveni a primit nota 8 la purtare pentru ca are parul mai lung Directorul: Au dreptul sa mearga in instanta, ca altceva nu mai putem face

Marius Marian este elev in clasa a XI-a la Liceul Teoretic Andrei Barseanu din Tarnaveni, judetul Mures. Pe semestrul I i-a fost scazuta nota la purtare la 8, nu din cauza ca nu ar fi mers la cursuri sau ar fi facut ceva grav care sa contravina regulamentului scolar, ci pentru ca are parul putin mai lung. Marius are media generala de 8. 50, invata bine si este respectuos cu profesorii. in septembrie anul trecut, inainte de inceperea anului scolar, avea de gand sa se tunda, dar nu l-a gasit pe frizerul care il tundea de obicei si s-a dus cu parul lung la scoala. De atunci au inceput probleme.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )