Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un elev a impuscat mortal o profesoara, la o scoala din Estonia

Antena3 Antena3,
Un elev a impuscat mortal o profesoara, la o scoala din Estonia

Un elev in varsta de 15 ani a impuscat mortal o profesoara, luni, la o scoala din Viljandi, un oras situat la 150 de kilometri de Tallinn, a anuntat politia estona. Elevul a deschis focul in timpul. continuă pe Antena3

Un elev a impuscat mortal o profesoara, la o scoala din Estonia

Un elev in varsta de 15 ani a impuscat mortal o profesoara, luni, la o scoala din Viljandi, un oras situat la 150 de kilometri de Tallinn, a anuntat politia estona, citata de AFP.

Un elev a impuscat mortal o profesoara, intr-o scoala din Estonia

O profesoara in varsta de 56 de ani a fost impuscata mortal, luni, la o scoala din Viljandi, Estonia, de catre un elev de 15 ani. Elevul a deschis focul in timpul cursurilor, iar in acel moment alti patru.

Capitanul echipei nationale, iMPUSCAT mortal. Doi indivizi armati au intrat in casa si au deschis focul asupra sportivului

Capitanul echipei nationale de fotbal din Africa de Sud, portarul Senzo Meiywa, a fost impuscat mortal intr-o casa in care se afla in vizita, langa Johannesburg. Potrivit politiei, doi indivizi.

Cisiordania: Adolescent palestinian, impuscat mortal de soldati israelieni

Un adolescent palestinian a fost impuscat mortal, vineri, de armata israeliena, in cursul unor confruntari cu manifestanti care atacau cu pietre, in apropiere de orasul Ramallah, anunta surse medicale citate de AFP, conform Mediafax.

Cisiordania: Adolescent palestinian, impuscat mortal de armata israeliana

Un adolescent palestinian a fost impuscat mortal, vineri, de armata israeliena, in cursul unor confruntari cu manifestanti care atacau cu pietre, in apropiere de orasul Ramallah, informeaza Mediafax, citand AFP.

Adolescent palestinian, impuscat mortal de armata israeliana

Un adolescent palestinian a fost impuscat mortal, vineri, de armata israeliena, in cursul unor confruntari cu manifestanti care atacau cu pietre, in apropiere de orasul Ramallah, anunta surse medicale citate de.

Cantaretul mexican Aldo Sarabia a fost impuscat mortal

Cantaretul mexican Aldo Sarabia, membru al celebrei trupe de muzica traditionala Banda el Recodo, a fost gasit mort, impuscat in gat, miercuri, in statiunea turistica Mazatlan din nord-vestul Mexicului, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )