Libnet.ro
UNICEF

05:45

O eleva de clasa a V-a din Bistrita a fost batuta pentru ca vorbea in maghiara. Reactia UDMR

B1 B1,
O eleva de clasa a V-a din Bistrita a fost batuta pentru ca vorbea in maghiara. Reactia UDMR

Caz revoltator la o scoala din Bistrita! O eleva de clasa a V-a a fost batuta intr-o pauza de doi colegi de la sectia de limba romana pe motiv ca vorbea in limba maghiara, anunta. continuă pe B1

UDMR condamna incidentul in care o eleva din Bistrita a fost agresata de doi colegi de la sectia romana pentru ca vorbea in maghiara

UDMR a condamnat vehement incidentul in care o eleva din Bistrita a fost agresata verbal si fizic de doi colegi de la sectia romana, deranjati de faptul ca aceasta vorbea in limba maghiara.

O eleva a fost batuta pe strada de tatal unui coleg. Motivul este uluitor

O eleva din Arges a fost batuta pe strada de tatal unui coleg. Se pare ca fata a avut unele neintelegeri cu fiul acestuia la scoala, iar parintele a vrut sa-si faca dreptate singur. S-a.

O eleva a fost batuta pe strada de tatal unui coleg. Motivul este halucinant

O fetita de 13 ani, din judetul Arges, a fost batuta crunt, in plina strada, de tatal unul coleg de scoala. Agresorul este tatal vitreg al unui baiat cu care fetita ar fi avut mai multe altercatii.

UDMR: O eleva din Bistrita a fost agresata la scoala pentru ca vorbea limba maghiara. Instigarea la ura are un pret mult prea mare

UDMR a condamnat incidentul in care o eleva din Bistrita a fost agresata de doi colegi din cauza faptului ca vorbea maghiara si a facut apella presa si politicieni sa renunte la instigari care au scopul de a dezbina cele doua comunitati.

Un politist belgian a fost arestat pentru legaturi cu teroristii

Un politist a fost retinut la Bruxelles fiindca este suspectat ca ar fi ajutat cativa presupusi teroristi, conform publicatiei Derniere Heure. Barbatul ar purta discutii pe WhatsApp cu cei implicati.

Budescu: Arbitrajul a fost 15% pentru gazde

Constantin Budescu, marcatorul golului prin care FCSB a egalat-o pe CFR Cluj, a criticat prestatia arbitrajului la meciul din Gruia.

Liviu Dragnea, dupa discutii cu Viktor Orban: Ungaria va acorda din nou sprijin Romaniei pentru OECD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, anunta, sambata dupa-amiaza, ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, si au convenit ca partea romana va rezolva problema de la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria va acorda din nou sprijin.

Liviu Dragnea a vorbit la telefon cu Viktor Orban: Vom rezolva problema aparuta la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria va acorda din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la OCDE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, scrie, sambata, pe pagina sa de Facebook, ca a vorbit la telefon cu premierul Ungariei, Viktor Orban, cei doi convenind ca Romania sa rezolve problema aparuta la Liceul Catolic din Targu Mures, iar Ungaria sa acorde din nou sprijin Romaniei pentru aderarea la Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica.

Supermodelele anilor 90, din nou pe podium pentru Versace

Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Helena Christensen si Carla Bruni, Supermodelele anilor 90, au revenit pe catwalk pentru a-i aduce un omagiu regretatului designer Gianni Versace.

Alocam peste 36 de milioane de lei din fondul de interventie pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale din vestul tarii

Guvernul a decis alocarea, intr-o prima etapa, a peste 36 de milioane de lei din fondul de interventie pentru inlaturarea efectelor calamitatilor naturale din vestul tarii, pentru reparatii la 16 spitale, 23 de dispensare, 251 de unitati scolare, posturi de politie, biserici si alte unitati de interes public, potrivit unei surse din presa.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )