Libnet.ro
UNICEF

23:00

O eleva din Jibou este cea mai buna din tara la Geografie. Cum s-a desfasurat olimpiada nationala in pandemie

Adevărul Adevărul,
O eleva din Jibou este cea mai buna din tara la Geografie. Cum s-a desfasurat olimpiada nationala in pandemie

Stefania Haiduc, care participa la olimpiade si concursuri de geografie inca din clasa a VI-a, a dovedit ca perseverenta este cheia succesului. continuă pe Adevărul

ASOCIATIA EDIT: Romania este cea mai nesigura tara din UE in ceea ce priveste circulatia rutiera

Asociatia EDIT continua proiectul ,,Ora de Educatie Rutiera,initiativa parte a Programului National ,,Romania in Siguranta inceput in toamna anului 2019. Ajuns la a VII-a editie, proiectul ,,Ora de Educatie Rutiera s-a desfasurat in perioada Octombrie - Noiembrie 2020, in zece gradinite din Sectorul 3 al Capitalei.

Nicusor Dan, fondatorul USR: Ludovic Orban, cea mai buna varianta de premier. E o persoana de incredere, care isi tine cuvantul si e loiala oamenilor. E o persoana cu viziune si anvergura (VIDEO)

Nicusor Dan a anuntat ca va vota PNL la alegerile parlamentare din 6 decembrie si spune despre Ludovic Orban ca este cea mai buna varianta de prim-ministru dintre cele inscrise in cursa electorala de dumi.

Cum faci acasa cea mai buna salata de boeuf. Reteta fara carne, perfecta pentru Postul Craciunului

Este unul dintre cele mai iubite preparate traditionale romanesti si nu lipseste niciodata de pe mesele de sarbatoare. Dar ce ai zice de o reteta fara carne sau oua, perfecta pentru Postul Craciunului?! Iata cum faci acasa cea mai buna salata de boeuf. Reteta salata de boeuf fara carne sau oua in timpul postului nu .

Cum faci acasa cea mai buna polenta. Mamaliga, la fel ca in Italia

In articolul urmator va propunem sa invatati sa faceti acasa cea mai buna polenta. Mamaliga va iesi la fel ca in Italia. Polenta este una dintre cele mai gustoase retete de mamaliga. Cum sa faci acasa la tine mamaliga italiana selicioasa. Care sunt secretele polentei Secretele polentei si al gustului sau delicios consta in modul .

BRD a castigat premiul de Cea mai buna banca din Romania al revistei The Banker

BRD Groupe Societe Generale a primit miercuri, 2 decembrie, la Londra, pentru a opta oara, din partea revistei britanice The Banker , parte a grupului Financial Times, titlul de Cea mai buna banca din Romania in anul 2020.

Cea mai buna veste a zilei pentru milioane de romani. Pretul pentru energie electrica este de invidiat in UE

In Romania se platesc printre cele mai mici preturi la energia electrica de consum domestic, in termeni nominali. Pretul energiei electrice platit de populatie in Romania este printre cele.

Prima reactie din USR dupa ce Nicusor Dan a declarat ca PNL e cea mai buna optiune la guvernare: O aberatie

Senatorul USR Florina Presada a reactionat miercuri dupa ce Primarul General al Capitalei a declarat intr-o conferinta de presa ca PNL reprezinta cea mai buna optiune pentru guvernare.

Actiunile europene au incheiat luna noiembrie cu o crestere de peste 14%, cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986

Indicele pan-european Stoxx 600 a incheiat tranzactiile de luni in scadere cu 0,6%, dar pe ansamblul lunii noiembrie a inregistrat cea mai buna evolutie de la inceperea inregistrarii datelor, in 1986, transmite Reuters.

Cum a reactionat tatal Ralucai Pastrama cand a aflat de infidelitatea fiicei sale: Este cea mai mare rusine posibila

Vestea caPepesi Raluca Pastramavor sa divortezei-a luat prin surprindere atat pe admiratorii lor, cat si pe apropiati. Nici tatal Ralucai Pastrama, Nelu Pastrama, nu a ramas.

Diagnosticarea bolii Alzheimer cu ajutorul cuprului este cea mai noua descoperire a unui roman

Un recent experiment care a fost realizat pe soricei care sufereau de boala Alzheimer ofera noi dovezi ca izotopii de cupru pot fi utilizati pentru a detecta depozitele de proteine beta-amiloide.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2238 seconds )