Libnet.ro
UNICEF

17:30

O eleva din Vaslui a fost batuta de tatal unei colege chiar in timpul orelor. Profesoara era de fata

Playtech Playtech,
O eleva din Vaslui a fost batuta de tatal unei colege chiar in timpul orelor. Profesoara era de fata

Caz socant petrecut in Vaslui! O eleva a fost batuta de tatal unei colege chiar in fata profesoarei sale. Victima, in varsta de 14 ani, a primit o corectie ca la carte in timpul orelor de curs, sub privirile ingrozite ale colegilor sai. O eleva din Vaslui a fost batuta de tatal unei colege in . continuă pe Playtech

Caz SOCANT in Vaslui! Eleva batuta si amenintata de tatal unei colege. Care este mtivul...

O adolescenta din Vinetesti, judetul Vaslui, a fost batuta si amenintata ca va fi calcata cu masina, de tatal unei colege.

Adevaratul motiv pentru care Bianca a renuntat la divort, dupa ce s-a spus ca a fost batuta de Alex Bodi. Vedeta a recunoscut tot

Bianca Dragusanu a spus adevarul despre relatia pe care o are, in prezent, cu cel care inca ii este sot. Desi intre vedeta si Alex Bodi s-ar fi prevestit un scandal monstru, sub acuzatiile ca acesta a batut-o, Bianca a mers si a retras actele de divort. Mai mult, s-a afisat la bratul barbatului despre .

Tanara din Cluj a fost batuta, sechestrata si umilita de concubinul ei. Batausul o acuza ca se prostitueaza: Nu mai da!

O tanara din Cluj, batuta, sechestrata si umilita, a cerut si a obtinut in instanta ordin de protectie fata de concubinul care a acuzat-o ca se prostitueaza. Individul nu se mai poate apropia nici de ma.

Cat de greu este sa te angajezi ingrijitor la un liceu din Vaslui? Criterii neasteptate pentru doritori

Sa te angajezi ingrijitor la un liceu din Vaslui poate fi un adevarat test de incercare. Cei care vor sa isi incerce norocul trebuie sa stie ca au doua probe de foc. Liceul Stefan Procopiu.

Incidente la ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. O ambulanta a fost solicitata la o sectie din Vaslui

17 sesizari de posibile incidente electorale care au legatura cu desfasurarea alegerilor au fost inregistrate la nivel national de la deschiderea sectiilor de votare, a anuntat,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )