Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elevi din toata tara, pasionati de robotica, lucraza la solutii pentru criza provocata de noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Elevi din toata tara, pasionati de robotica, lucraza la solutii pentru criza provocata de noul coronavirus

Peste 50 de echipe de robotica din toata tara, care fac parte dintr-un program implementat de Asociatia Natie Prin Educatie sunt activ implicate in aceasta perioada pentru a pune la dispozitia celor care au nevoie solutii concrete de ajutor pentru criza provocata de virusul CO-VID 19. Cum poate fi pusa robotica in slujba oamenilor, cum isi pot folosi acesti copii toate cunostintele, experienta competitiilor de robotica la care au participat pana acum si dotarea pe care o au la dispozitie. continuă pe Hotnews

Imnul Romaniei, difuzat in toata tara, la ora 17.00, prin megafoanele masinilor de Politie

Imnul Romaniei va fi difuzat, astazi, incepand cu ora 17. 00, in toata tara, prin megafonele masinilor de Politie, in semn de solidaritate cu medicii care lupta in spital cu pandemia de coronavirus si cu romanii care respecta regulile si stau acasa.

COVID-19, scenariul 4. Lista spitalelor din intreaga tara care vor trata pacienti cu coronavirus

Mai multespitale din intreaga tara vor fi destinate tratarii pacientilor cu Covid-19. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce Romania a intrat, luni seara, in scenariul 4, adica a.

Un numar de 285 de cadre medicale din intreaga tara sunt infectate cu noul coronavirus

Un numar de 285 de cadre medicale din intreaga tara sunt infectate cu noul coronavirus, au anuntat autoritatile, conform datelor raportate catre Institutul National de Sanatate Publica INSP). Dintre acestea, 91 sunt medici.

Suedia se detaseaza de masurile restrictive din toata Europa si ramane o tara deschisa. Mizeaza pe constiinta cetatenilor

Suedia face nota discordanta intr-o Europa aproape complet paralizata de coronavirus. Este sigura tara de pe continent care nu a inchis scolile, restaurantele sau barurile, iar oamenii sunt incurajati sa iasa afara pentru o gura de aer proaspat, potrivt site-ului Suedia. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )