Libnet.ro
UNICEF

07:15

Elevi in pericol: Un autocar in care se aflau 20 de copii a derapat pe un drum forestier din apropiere de Paltinis (VIDEO)

B1 B1,
Elevi in pericol: Un autocar in care se aflau 20 de copii a derapat pe un drum forestier din apropiere de Paltinis (VIDEO)

Un autocar cu 20 de copii a derapat pe un drum forestier din apropierea statiunii Paltinis, din judetul Sibiu. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Ramona Nistor, purtator de. continuă pe B1

Un autocar in care se aflau 20 de copii a derapat pe un drum forestier din Paltinis, judetul Sibiu

Un autocar in care se aflau 20 de copii cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani a derapat, duminica, pe un drum forestier din Paltinis, in judetul Sibiu, fara sa se inregistreze victime, pasagerii fiind transferati in alta masina, informeaza News. ro. In zona este zapada, iar la ora transmiterii acestei stiri se lucreaza pentru deblocarea autocarului.

Un autocar in care se aflau 20 de copii a derapat pe un drum forestier din Paltinis

Un autocar in care se aflau 20 de copii cu varste cuprinse intre 12 si 18 ani a derapat, astazi, pe un drum forestier din Paltinis, in judetul Sibiu, fara sa se inregistreze victime, pasagerii fiind transferati in alta masina.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )