Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elevii critica declaratia Vioricai Dancila despre trasul de urechi ca la scoala

Adevărul Adevărul,
Elevii critica declaratia Vioricai Dancila despre trasul de urechi ca la scoala

Asociatia Elevilor din Constanta critica declaratia premierului Viorica Dancila, care a spus despre presedintele Klaus Iohannis ca voia sa o traga de urechi ca la scoala, de aceea nu s-a dus la Cotroceni la convocarea sa. Iohannis i-a cerut demisia lui Dancila. continuă pe Adevărul

Fostul sef al CCR intervine in RAZBOIUL POLITIC si ii transmite Vioricai Dancila: Nu este o GLUMA...

Augustin Zegrean a atras atentia asupra declaratiilor facute de Klaus Iohannis, dupa ce presedintele i-a cerut demisia Vioricai Dancila. Fostul sef al Curtii Constitutionale i-a transmis premierului ca trebui.

Carmen Dan, declaratie despre demisia Vioricai Dancila

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, spune ca bineinteles ca premierul Viorica Dancila nu trebuie sa demisioneze, sustinand ca prim-ministrul si Guvernul au avut intotdeauna deschidere si au dorit o comunicare si o colaborare si Administratia Prezidentiala, iar acest lucru nu ar trebui uitat. Domnul presedinte a avut o suparare si toata lumea a constatat, a mai afirmat Carmen Dan, informeaza News. ro.

Vizita Vioricai Dancila in Israel. Guvernul da un comunicat in care arata ca Dragnea sustine accelerarea consultarilor interne privind mutarea ambasadei

Delegatia romana aflata in vizita oficiala in Israel, din care fac parte presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea si prim-ministrul Viorica Dancila a fost primita, joi, de catre presedintele Israel, Reuven Rivlin. in comunicatul Guvernului se precizeaza ca Dragnea i-a vorbit lui Rivlin despre accelerarea consultarilor interne cu privire la relocarea Ambasadei Romaniei la Ierusalim.

ATAC EXPLOZIV la adresa VIORICAI DANCILA, din randul SOCIALISTILOR EUROPENI: Cea mai mare JIGNIRE pe care a avut-o Romania

Premierul Viorica Dancila a fost instalata la Guvern cu complicitatea dintre Klaus Iohannis si Liviu Dragnea, a comentat europarlamentarul Catalin Ivan, in Viorica Dancila nu avea ce sa caute.

VIDEO Sibienii cer demisia Vioricai Dancila: Ne dorim la conducere oameni competenti, interesati de binele tarii

Cateva zeci de persoane au participat sambata, pentru a 124-a zi consecutiv, la un protest mut in fata sediului PSD din Sibiu, cerand demisia din functie a premierului Viorica Dancila.

Vizita Vioricai Dancila in Israel ar putea fi un conflict constitutional. CCR: Presedintele decide politica externa, Guvernul doar executa

Augustin Zegrean, fostul sef al CCR, este de parere ca vizita oficiala a premierului Viorica Dancila in Israel ar putea fi catalogata drept conflict juridic de natura constitutionala, in contextul in care, potrivit unei decizii din 2012, presedintele.

Iohannis ii cere demisia Vioricai Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca Viorica Dancila nu face fata pozitiei de prim-ministru al Romaniei si i-a cerut public demisia, spunand ca ii retrage increderea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )