Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elevii din Capitala beneficiaza, de luni, de gratuitate pe mijloacele de transport in comun (VIDEO)

B1 B1,
Elevii din Capitala beneficiaza, de luni, de gratuitate pe mijloacele de transport in comun (VIDEO)

Elevii care invata in scolile si liceele din Capitala vor beneficia de luni, de gratuitate pe mijloacele de transport in comun, informeaza B1 TV. Decizia a fost aprobata de primaria Capitalei, care va suporta. continuă pe B1

Incendiu puternic la un bloc cu 10 etaje din Capitala

Panica intr-un bloc cu 10 etaje din Capitala. Un incendiu urias s-a produs la liftul imobilului. Fumul gros a invadat apartamentele de la etajele superioare. Locatarii au cerut ajutor, au chemat pompierii.

Uniti pentru Autostrazile Moldovei - Protest anuntat pentru vineri n Piata Victoriei din Capitala

Trei asociatii din Moldova - impreuna pentru A8, Moldova vrea Autostrada, Asociatia Miscarea pentru Dezvoltarea Moldovei - si Asociatia Pro Infrastructura vor protesta vineri incepand cu ora 10:00 in Piata Victoriei din Capitala, in fata cladirii Guvernului, si vor cere masuri concrete pentru proiectele de autostrada ce vizeaza zona Moldovei. Cele patru asociatii au formulat si o scrisoare cu revendicari, printre care: renuntarea la proiectul de parteneriat public-privat pentru un tronson din A8 Iasi - Targu Mures, numirea unui nou ministru al Transporturilor competent, dar si demiterea actualului director de la Drumuri, Narcis Neaga.

Scandalos. Alti doi medici straini ar profesa in Romania, la mai multe clinici private din Capitala, fara sa aiba drept de practica

In plin scandal iese la iveala faptul ca alti doi medici straini ar profesa in Romania, la mai multe clinici private din Capitala, fara sa aibadrept de practica. Potrivit TVR, ar fi vorba despre.

Incident grav la metroul din Capitala. Un barbat a murit lovit de tren

Un nou incident la metrpul din Bucuresti. O persoana a fost lovita de tren la statia de metrou Gorjului. Circulatia pe magistrala care leaga zona Militari de centrul Capitalei se desfasoara cu.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )