Libnet.ro
UNICEF

23:45

Elevii din clasele a VIII si a XII-a revin la scoala, marti, pentru a se pregati de examenele finale. Ce masuri sunt luate pentru a preveni si limita raspandirea COVID-19 (VIDEO)

B1 B1,
Elevii din clasele a VIII si a XII-a revin la scoala, marti, pentru a se pregati de examenele finale. Ce masuri sunt luate pentru a preveni si limita raspandirea COVID-19 (VIDEO)

Elevii din anii terminali se intorc la scoala, intre 2 si 12 iunie, pentru a se pregati de examenele finale, Evaluarea Nationala si Bacalaureatul. Pentru ca revenirea la scoala sa fie sigura, atat in ce pr. continuă pe B1

VIDEO Cati elevi se intorc, de saptamana viitoare, la scoala. Profesorul transmite si emotie, nu doar informatie

De martea viitoare, elevii din clasele a VIII-a, respectiv a XII-a, se pot intoarce la scoala pentru cursuri de pregatire in vederea sustinerii examenelor. Cati dintre ei au decis sa faca acest lucru si cum ii astepata profesorii.

Elevii cu temperatura peste 37,3 ar putea sustine examenele dupa o procedura speciala. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Vor sustine probele conform unei proceduri speciale...

Elevii din clasele a VIII-a si a XII-a urmeaza sa sustina probele pentru examenele de Bacalaureat si Evalaurea Nationala. in contextul pandemiei si a crizei generate de noul coronavirus, acestora li se va.

Elevii din Romania vor avea transport gratuit

Elevii vor beneficia in mod gratuit de transport local, transport cu trenul, pe tot parcursul anului.

Transport gratuit pentru toti elevii din tara. Ministrul Monica Anisie: Fiecare copil al Romaniei are dreptul la educatie

Elevii vor beneficia gratuit de transport local si feroviar, pe tot parcursul anului calendaristic, in conditiile in care, joi, Guvernul Orban a adoptat o hotarare prin care se reglementeaza procedura de.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2767 seconds )