Libnet.ro
UNICEF

13:01

Elevii de nota 10 primesc bani de la stat: cat de mare este suma si care sunt conditiile

Playtech Playtech,
Elevii de nota 10 primesc bani de la stat: cat de mare este suma si care sunt conditiile

In contextul pandemiei si circumstantelor dificile in care au avut loc examenele nationale din acest an, Ministerul Educatiei are o veste buna pentru elevii de 10. Cei care au dat examenul de. continuă pe Playtech

Bani de la Guvern pentru elevii de nota 10. Ce suma vor primi

Elevii care au luat nota 10 la examenele nationale din sesiunea iunie - iulie 2020 vor fi recompensati de Guvernul Romaniei. Absolventii de gimnaziu vor primi cate 1000 de lei, iar cei de liceu 3. 000 de lei, pentru.

Elevii care au incheiat examenele nationale cu nota 10 vor primi bani de la Guvern

Elevii care au terminat examenele nationale din sesiunea iunie-iulie 2020 cu nota 10 vor primi bani de la Guvern. Absolventii ciclului gimnazial vor primi 1. 000 de lei iar cei de liceu cate 3. 000 de lei, pentru faptul ca au reusit sa obtina 10 pe linie.

O eleva de nota 10 refuza categoric banii dati de Guvern: Nici daca m-ar da afara banii din casa nu as putea accepta momeala de 3.000 de lei

Antonia Pup, fosta presedinta a Consiliului National al Elevilor, a luat nota 10 la examenul de Bacalaureat insa refuza suma de 3. 000 de lei data de Guvern elevilor care au terminat cu 10 pe linie.

PSD Teleorman acuza Ministerul Agriculturii ca legumicultorii primesc bani mai putini in Programul Tomata

Conducerea organizatiei judetene a PSD Teleorman acuza Ministerul Agriculturii ca legumicultorii care au accesat Programul Tomata primesc subventii mai mici fata de cele promise, conform Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )